MISLEIDING IN BEELD!

Beelden zeggen meer dan woorden en wellicht maken ze ook iets meer duidelijk over wat er gaande is in de wereld rondom. Zoals de demonstraties in alle grote steden vanwege het verzet tegen een corrupte overheid, zoals u kunt lezen in mijn artikel: http://wp.me/p1vNuQ-qO op een ander blog.

Wereldwijde protesten, waarbij u kunt zien dat het keer op keer, dag na dag, om honderdenduizenden mensen gaat en niet om een paar occupiers. In Egypte, Sirië, Spanje, Italië, Engeland, Greorgië, Turlije, Amerika, Rusland, Canada, Mexico, Israël, Palestina, China, Noorwegen en Griekenland ……

In Frankfurt gingen drie dagen achter elkaar gemiddeld 20.000 mensen de straat op. Maar ook elders  :

Ondanks wat de media doen geloven zijn ze nog volop aanwezig…

De volkswoede richt zich tegen censuur, camerabewaking overal, chips om ons te volgen in uw PC, in uw Mobieltje, zelfs in uw paspoort!

Jaarlijks wordt voor 12 miljard mensen eten geproduceerd, doorgedraaide op veilingen of weggegooid! Het is een schande dat op onze planeet nog zoveel mensen moeten sterven van de honger ten behoeve van een paar hebzuchtige groepen, die zich niets, maar dan ook niets aan menselijk leed gelegen laten liggen….. Weg met genetische manipulatie en andere flauwekul….

Wereldwijde protesten tegen SOPA, ACTA en andere pogingen om internet onder controle te krijgen en de waarheid nog meer te onderdrukken en voor u verborgen te houden. Wat u nooit hoorde via de mainstream media: op de Balkan en in Duitsland gingen duizende mensen de straat op om te protesteren. In Azië doken deze protestacties overal op, om van Amerika nog maar te zwijgen.

De revolutie is gaande, maar u hoort er niets van! En waar het ongenoegen nu openlijk wordt gedemonstreerd leest u in mijn artikel over misleiding wereldwijd.

geen enkele regering is onschuldig, ook niet de VN en milieuorganisaties.

Zelfs de Rechterlijke Macht wordt gecontroleerd en geleid door de grote multinationals, de bankiers, de farmaceutische industrie en……….

U kunt nog honderden van deze waarschuwingen vinden op het internet om de mensen in beeld duidelijk te maken, hoe erg het er voor staat en hoe 1% Bobo’s vechten om de ons, de 99% onder controle te houden, vooral middels financiële slavernij, vergiftigd voedsel en Chemtrails. Hoogste tijd om wakker te worden!!

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in achtergrondinformatie en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op MISLEIDING IN BEELD!

  1. There are some fascinating deadlines in this article however I
    don’t know if I see all of them middle to heart. There’s some validity but I will take hold opinion until I look into it further. Good article , thanks and we want extra! Added to FeedBurner as properly

  2. Nikolas zegt:

    What a nice blog.thanks for your blog,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s