About

Mijn naam is Gabriele van Doorn en ik ben woonachtig in het Zuiden des Lands.

Maar ik heb ook nog een ander blog met onderwerpen van meer filosofischer aard: www.soledadmorena.wordpress.com/

Werkervaring

*Door sanenloop van omstandigheden werd ik op mijn 25ste Manager van het Casa Mia Hotel in Durban, Natal (Zuid Afrika). Een hotel met 89 bedden, een aantal vaste, inwonende gasten en 18 man personeel. Omdat wij meertalig onze gasten te woord konden staan kregen wij vooral veel nieuwe emigranten doorverwezen. Maar zo kan ik ongetwijfeld het meest originele managementboek schrijven.
* Weer terug in Nederland kon ik vrijwel meteen aan de slag bij Eurocontrol om de belangen van buitenlandse werknemers te behartigen. Het ging hier om steeds wisselende Engelse, Duitse en Franse werknemers.
* Toen ik mijn bedrijf (Gevado CV) in Valkenburg had, was het daar af en toe net een duiventil. Niet iedereen was klant, maar dat gaf niet. Mensen van de meditatiegroep kwamen nog met vragen of voor de nazorg en dat gold ook voor de mensen van mijn cursus ‘Intuïtieve Ontwikkeling’.
Ca.3 uren in de week bemande ik voor de SP het Juridisch spreekuur met het geven van adviezen, schrijven van brieven of bezwaarschriften. Ook uit die cathegorie kwamen wel eens mensen extra binnenlopen.

Specialiteiten

Mandalatekenen en werken met klankschalen. Goed in het voeren van een debat en dat doe ik ook graag. Ben ook vaker naar voren geschoven als woordvoerder voor een groep.
In de 80-ger jaren kreeg ik steeds meer belangstelling voor de Kabbalàh en mijn eerste Tutor wijdde mij in de Traditie van de Toledo/Cordovero in. Naderhand verdiepte ik mij in Christelijke Traditie zoals onderwezen door Dion Fortune, ingwijde van de Hermetische Orde ‘the Golden Dawn’.

U kunt mij ook vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn  Of op mijn website: www.klank-kleur.nl , Facebook, Twitter en Hyves.

4 reacties op About

 1. tiny beckers zegt:

  Fantastisch zoals ik jou heb meegemaakt lieve Gabriela!..ook als medewerkster aan de skate academy liet jij jezelf van je sterke en beste kant zien…
  het was in deze tijd dat ik jou leerde kennen, jouw cursus intuïtieve ontwikkeling was werkelijk heel fijn om te doen.
  Ik leerde jou kennen als een waarlijk sterk mens met een rechtvaardigheid die jou sierde en waar menigeen iets van kon leren ook ik!
  Ik kreeg van jou klankschalentherapie en samen met een mooi groepje mensen o.l.v jou werden er mooie meditatie avonden gegeven en geloof het of niet meidje!..je blijft in mijn gedachten..ook al is dit bovenstaande dan ook weer een heel tijdje geleden,
  Bedankt nog voor deze waardevolle tijd Gabriela

 2. Meckes zegt:

  Dear Gabriele van Doorn,
  at:
  https://gabrielevandoorn.wordpress.com/2012/06/26/chemtrails-nano-vezels/
  I found our picture of a blood clod in combination with Morgellons. Please remove the picture it is not free for use. © is at “eye of science”
  Best regards
  Oliver Meckes
  ceo
  eye of science

  • I’m sorry to hear that and I removed the pictures at your request. The pictures came from a site without mentioning any copyrights! So I removed all three pictures from that particular site.
   Best regards
   Gabriele van Doorn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s