TRIBUNAAL MH17 HYPOCRISIE!

Hebben ze dan nog steeMH17ds niets geleerd uit false flag operations?? Denken ze dat het volk, het stemvee achterlijk is?? Maar hiermee kunnen we ook vaststellen dat onze overheid, de EU en zelfs de Bilderbergers angst hebben voor de massa, ofwel het getal van de massa.
Maar een ‘burgertribunaal’ bestaande uit het gewone voetvolk, het stemvee heeft wel de nodige vragen:

Al dat geblaas over een VN- MH17-Tribunaal. Wist men, of kon men van te voren al weten dat Rusland dit met een VETO zou tegenhouden???

Hoezo werd de MH17 door de luchtcontrole van Kiev omgeleid over oorlogsgebied Donetsk regio, afwijkend van de normale vlieg corridor voor de burgerluchtvaart??

Hoezo wisten Amerikaanse politici als Obama en Kerry al zo zeker dat de Russen een passagiersvliegtuig hadden neergeschoten, nog voordat de resten (bij wijze van spreken) op de grond gevallen waren?? -Kort daarna kwamen er wijzigingen op deze verklaringen- Desalniettemin werden we middels de media gehersenspoeld met een Russische Bukraket versie.

Hoezo was het mogelijk dat de autoriteiten honderden onbeschadigdepassp.MH17 (zo goed als nieuw uitziende) paspoorten konden laten zien terwijl het passagiersgedeelte van het vliegtuig volledig uitgebrand erbij lag ??
En hoezo lagen de paspoorten voor het oprapen terwijl de lichamen onherkenbaar verbrand waren. Kun je daaruit opmaken dat de paspoorten niet bij de lichamen waren.

mh17+mh370En hoe kon de cockpit zo vol met gaten van kogel-inslagen zitten?? Vooral de zitplaats van de piloot was onder vuur genomen (ter hoogte van zijn buik, volgens een andere piloot) met kogels uit een 30 mm kanon van een SU-25 gevechtsvliegtuig. Nergens is tijdens het neerstorten een con-trail te zien geweest van een BUK raket, terwijl die juist een breed en langdurig spoor achterlaat.

En wat gebeurt er met de vele getuigen-verklaringen die een tweede vliegtuig hebben gehoord en zelfs hebben gezien in welke richting die verdween.

Waarom heeft onze staatstelevisie de NOS nooit gerept over een uitgebreid MH17 Den diepgaand Russisch onderzoek. Er werd zelfs een reconstructie van het ongeluk gedaan. Alles werd verfilmd en becommentarieerd. Er zijn nog een aantal andere verklaringen in omloop. Worden die ook door een ‘tribunaal’ onderzocht??

Dan de (langzamerhand overdreven) rouwverwerking rond MH17! Er zijn zelfs legio TV-programma’s aan gewijd. Hoe moeten de nabestaanden van de slachtoffers van zinloos geweld verder? Of nabestaanden van dochters en kinderen die (per stuk) vermoord zijn?  Hoezo dan al deze extra aandacht. Voor mij hoort en ziet het zich aan als afleidings-manoeuvres naast de BUK-versie-hersenspoeling.

Voor mij (en anderen met mij) hoort en ziet het zich aan als een daad uitgevoerd door Kiev, met volledige instemming van de EU en in opdracht van Amerika. Een pathetische poging om Rusland, c.q. Poetin uit te dagen. Wellicht uit angst voor nog meer informatie van Edward Snowden?? Laat de geschiedenis dit maar beoordelen!

MH17 shot by fighter jet

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Maatschappelijk en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s