NOGMAALS DE WAARHEID OVER ORGAANDONATIE!

ignoranceisachoiceD66 wil de wet orgaandonatie wijzigen. Als er geen wilsbeschikking is zijn de organen automatisch van de staat. De wijziging van de wet wordt donderdag 18 februari besproken met de Kamer en de minister.

D66 wordt een heel gevaarlijk partijtje!! De kiezers zouden er goed aan doen om ze direct te elimineren door geen enkele stem meer uit te brengen op deze politieke criminelen met zeer onzedelijke gedachten.

Want dat zou gewoon voortzetting van slavernij betekenen. Je organen kunnen nooit automatisch van de Staat zijn als die al niet van tevoren over eigendomsrecht beschikt. Kortom de Staat beschouwt ons nu al als eigendommen.

Gelukkig werd dit nieuws verspreid door de groep Codex Alimentarius opdonor-nee-home Facebook Buiten veel boze reacties ook de verwijzing naar de site http://orgaandonor-neen.nl/ ORGAANDONOR? NEEN!

Op deze site wordt uitgebreid ingegaan over de gang van zaken rond de in leven gehouden orgaandonoren.

Je leest er ook verhalen van slachtoffers, die dank zij alerte familieleden voor zo’n lot behoed werden en letterlijk voor de wielen van een te hebberige medische stand werden weggesleurd en GERED! Deze mensen leven nog.

We weten dat we door onze overheid en onze politici worden voorgelogen en helaas, in al te veel gevallen gaan we er schouderhalend aan voorbij. We raken er aan gewend of lezen het niet meer.
Daarom kan ik alleen maar wijzen op de vele, vele risico’s.

Er zijn twee manieren om bedrogen te worden.
1: geloven wat niet waar is. 2: weigeren te geloven wat waar is.
Sören Kierkegaard

Ik vrees de dag dat de technologie bezit neemt van de mensheid en we met een generatie idioten zitten opgescheept.               Albert Einstein

We hebben onze weten-schappen op een voetstuk geplaatst en daarmee onze eigen vermogens om de werkelijkheid te beoordelen, ontkracht.
Ashayana Deane

Many people, especially ignorant people, want to punish you for speaking the truth, for being correct, for being you. Never apologize for being correct or for being ahead of your time.
If you are right and you know it, speak your mind, even if you are a minority of one. The truth is still the truth.                                    Mahatma Gandhi

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Maatschappelijk en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s