DE EBOLA-LEUGEN!

Wetenschappers kEBola-patentennen de dodelijke ziektes, bekend als EBOLA en AIDS, als niets minder dan moderne geavanceerde bio wapens die momenteel getest worden in Afrika. Andere rapporten vermelden dat de uitbraak van het EBOLA virus past in een programma om de populatie in Afrika terug te dringen en Liberia heeft de snelst groeiende bevolkingsaanwas.

De Verenigde Staten is de eigenaar van het Ebolavirus en heeft patent op een speciale strain van het Ebolavirus, bekend onder de naam “EboBun” met patentnummer CA2741523A1. De CDC heeft dit geraporteerd in Natural News (http://www.naturalnews.com/046290_Ebola_patent_vaccines_profit_motive.html) en dit bio-wapen is zelfs onderscheiden in 2010 zoals te lezen valt op: You can view it (http://www.google.com/patents/CA2741523A1?cl=en)

Publicatienummer       CA2741523 A1EBOLAVIRUS
Publicatietype              Aanvraag
Aanvraagnummer       CA 2741523
PCT-nummer              PCT/US2009/062079
Publicatiedatum         29 april 2010
Aanvraagdatum          26 okt 2009
Prioriteitsdatum         24 okt 2008
Ook gepubliceerd als EP2350270A2, Nog 4 meer »
Uitvinders                   Jonathan S. Towner, Stuart T. Nichol,
—————————James A. Comer, Thomas G. Ksiazek, Pierre E. Rollin
Aanvrager                   Jonathan S. Towner, Nog 5 meer »
Citatie exporteren     BiBTeX, EndNote, RefMan
Classificaties (21),

Juridische gebeurtenissen      (http://www.google.com/patents/CA2741523A1?cl=en#legal-events)   (1)
Externe links: CIPO     (http://www.google.com/url?id=0PTkBgABERAJ&q=http://brevets-patents.ic.gc.ca/opic-cipo/cpd/eng/patent/2741523/summary.html&usg=AFQjCNEQODWxWLeOWah_iKUYuvMGQIlX7A), Espacenet

Angst verspreiden en paniek zaaien zijn twee machtige wapens in handen van de overheid!! Het opduiken van deze EBOLA ‘pandemie’ (met de daaraan gekoppelde paniek) wordt gebruikt om miljoenen mensen over te halen zich te laten inenten met het “EBOLA-vaccin”, dat in plaats van een tégenmiddel juist een EBOLA pandemie zal veroorzaken. “Men” is al begonnen met verhalen over het opduiken van Ebola in Dallas, in Spanje etc.

See more at: http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/ebo-lie-man-living-in-ghana-confirms-ebola-is-a-hoax/#sthash.SQVVwUDq.p3uli16P.dpuf

“Ebola” als een virus bestaat niet en is geenszins besmettelijk. Via het Rode Kruis is de ziekte nu verspreid in 4 specifieke landen om 4 specifieke redenen. Ebola breekt uitsluitend uit bij de mensen die geïnjecteerd zijn door het aldaar opererende Rode Kruis!! Om die redenen zijn de Liberianen en Nigerianen nu zover het Rode Kruis toegang te verbieden tot hun landen en zijn ze begonnen met het openbaar maken van dit bedrog!!

Sierra Leone is heeft de grootste diamantmijnen en is daarmee de belangrijkste leverancier van diamanten; Nigerië, de grootste olieleverancier…..

Amerika zoekt mogelijkheden om deze producten in handen te krijgen en nu -onder de vlag van het Rode Kruis- hebben ze al 3000 man onder valse voorwendselen binnen om ‘de boel over te nemen’.

ebolaa

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in achtergrondinformatie en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op DE EBOLA-LEUGEN!

  1. Dat ebola niet besmettelijk is, lieg jecq. liegt je bron. Mogelijk gaat het hier om de enige variant buiten Afrika namelijk Reston. Zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Ebolavirus

    • Hallo Klaas, Wikipedia is niet meer wat het geweest is, maar mijn bronnen zijn net zo betrouwbaar. Mensen vergeten dat tegenwoordig mobieltjes het e.e.a. op kunnen nemen en YouTube heeft er ettelijke opstaan van in scene gezette toestanden rond Ebola. En wat te zeggen van artsen die wekenlang hebben door gewerkt en niets blijken te mankeren….

  2. Ik heb in de jaren 60 met mijn ouders in Monrovia, Liberia gewoond. Ebola kwam er niet voor. Maar ja, Liberia is rijk aan goud, diamanten, ijzererts en tropisch hardhout. Reden genoeg dus om de mensen daar bewust te besmetten met ebola. Wat wel voorkwam was malaria, dengue etc.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s