CHEMTRAILS & NANO-VEZELS!

Wat hier beschreven wordt lijkt een heel hoog Frankenstein- en science fiction-gehalte te hebben maar alles wat hier aan bod komt is bijzonder goed gedocumenteerd en kan dus onmogelijk afgedaan worden als complottheorie.

Onthou vooral deze twee inzichten :

  • Chemtrails hebben door het massaal sproeien van vooral aluminium onze aardse biotoop structureel veranderd en vooral uitermate geleidend gemaakt voor allerlei straling
  • Chemtrails worden gebruikt ter verspreiding en ter ontwikkeling van nano-partikels in het menselijk lichaam tot microsensoren, waardoor allerlei beïnvloeding op individueel vlak maar ook globale schaal mogelijk is

De schrijvers Izakovic Rolando, Amy Worthington en Scott Gilbert hebben het bewijs-materiaal tot in detail onderzocht. Hoewel het duidelijk is dat ons weer wordt gemanipuleerd door deze sproeioperaties maar dat er ook andere atmosferische militaire toepassingen ophanden zijn, zou de controle over het weer, ondanks dat dit een slechte zaak is, misschien miniem zijn in vergelijking met dat wat inmiddels ontdekt is. Doch… het idee dat het sproeien een manier is om de opwarming van de aarde tegen te gaan, lijkt een ‘goeie ouwe’ dekmantel.

De laatste stukjes van de chemtrail puzzel zijn duidelijk: de Luchtmacht heeft onderzocht hoe het sensortjes op nano-niveau in de voedselvoorziening, de watervoorziening en de lucht die de burgers inademen kon krijgen, om op die manier die sensortjes in het lichaam van de mensen te laten opnemen. Lees door om alle verbanden te zien.

Chemtrail activisten hebben bewijsmateriaal verzameld waaruit blijkt dat chemtrail sproeimateriaal niet alleen ziektekiemen bevat maar ook geleidende metalen, bloedcellen, koolstofpoeder, kalmerende middelen, nano deeltjes, kristallijne substanties, aluminiumdeeltjes, bariumpoeder en een soort polyethyleen-siliconen vezeltjes.

Onlangs hebben Dr. Hildegarde Staninger, een industrieel toxicoloog en Dr. Mike Castle, een polyethyleen expert en chemtrail activist, de koppen bij elkaar gestoken om te bepalen of de nano-vezels die bij mensen met de vezelziekte Morgellons uit de huid groeien en de nano-vezels uit chemtrails een onderlinge relatie hebben.

Bij mensen met Morgellons groeien verschillende kleuren nano-vezeltjes uit niet-genezende zweren op hun lichaam. Chemtrail fall-out kent soortgelijke veelkleurige vezeltjes die heel veel lijken op de  Morgellons vezels. Die vezeltjes zitten op je en bevinden zich in je huis. Je kunt ze ontdekken met behulp van een fluorescerende lamp, de zogenaamde blacklight lamp. Ultraviolet licht doet hen opgloeien. Gebruik ook een vergrootglas.

Een aantal vezels en weefselmonsters die van Morgellons slachtoffers werden verzameld en monsters van chemtrail vezels werden naar de beste laboratoria in het land gezonden: AMDL Inc., ACS Inc., MIT en Lambda Solutions Inc.. Castle en Staninger vroegen deze laboratoria om de vezels te identificeren. Het antwoord dat terugkwam, is verbijsterend en werd tot in detail besproken in “Rense Morgellons Radio Uitzendingen.

De chemtrail vezels zijn een soort ‘kleuter-’ ‘pre-Morgellons’ vezels. De Morgellons vezels zijn meer ontwikkeld, maar de vezels zijn verwant aan de soort nanotechnologie dat nanodraden assembleert. Van online radiopresentator en winnaar van  de Peabody onderscheiding, Jeff Rense, leren we dat:

Een overdraagbare (door nanotechnologie geactiveerde?) invasie van menselijke weefsels in de vorm van zelfassemblerende, zelfreplicerende zichtbare buisjes, vezeltjes, gekleurde draadjes, rijtjes met wat lijkt op sensortjes of ‘antennes’ en andere zichtbare configuraties waarvan sommigen mogelijk genetisch veranderd en gesplitst DNA/RNA zou kunnen bevatten. Deze (nano-geactiveerde) ‘machines’ gedijen in alkalische ph omstandigheden en gebruiken bio-elektrische energie uit het lichaam, zijnde mineralen en andere nog onbekende elementen als krachtbron.

Er wordt door bijna alle getroffenen gemeld dat Morgellons nanomachines een soort ‘korfgevoel’ of ‘groepsintelligentie’ lijken te hebben.

Ter vervang van drie oorspronkelijke foto’s : http://youtu.be/bmCf4f0RnSw, ook voor een tegenmiddel. De oorspronkelijke foto’s bij dit artikel zijn verwijderd omdat ze copyright beschermd bleken: “I found our picture of a blood clod in combination with Morgellons. Please  remove the picture it is not free for use. © is at “eye of science”
Best regards
Oliver Meckes,  ceo eye of science

Kunnen de nano-vezels in chemtrails uit elkaar vallen en nanodeeltjes worden? Nanodeeltjes kunnen de bloedbarrières in de longen passeren, de bloedstroom binnengaan en naar de hersenen reizen, of naar andere delen van het lichaam. In het online tijschrift ‘Nature’ zegt Jim Giles hierover:

Nanodeeltjes – kleine klompjes materie die eens gebruikt kunnen worden om snellere computercircuits te bouwen en methoden om medicijnen sneller te brengen op de plaatsen waar zij nodig zijn – kunnen, volgens Amerikaanse onderzoekers, naar de hersenen reizen nadat zij ingeademd zijn.

Clifford Carnicom is een man met een wetenschappelijke achtergrond: geodesie, wiskunde, computerwetenschappen en fysica. Hij werkte 15 jaar lang bij verschillende overheidsagentschappen – DOD (Department of Defense – Ministerie van Defensie), het Amerikaanse Staatsbosbeheer en het Bureau voor Landmanagement. Hij bestudeert de, wat door velen wordt gezien als door chemtrails geïnduceerde, stijgende alkaliteit van onze planeet. Hij documenteert de stijgende hoeveelheden calcium, magnesium, barium en kalium in het regenwater.

Interessant genoeg onderzocht J. Walleczk in het Lawerence Berkley Laboratorium in 1991 hoe calciumionen op moleculair niveau helpen om elektriciteit door celmembranen te transporteren. Dus, het donderjagen met de natuurlijke mineralenbalans en de elektrische eigenschappen van de aarde en ons lichaam is niet echt een goede zaak!

Carnicom documenteert ook de hoge niveaus aan zouten in onze grond als gevolg van reactieve metaalzouten uit chemtrails. Hij stelt dat deze zouten de aarde meer geleidend maken.

Deze chemtrail ingrediënten worden gemakkelijk geïoniseerd door ultraviolet licht en zorgen ervoor dat de lucht grote hoeveelheden positieve ionen bevat. Dit is ongezond voor alle levende wezens. Hij treft dezelfde bloedafwijkingen aan bij mensen met Morgellons en degenen die geen enkel teken van Morgellons vertonen.

Het lijdt geen twijfel dat als de aarde wordt veranderd om meer geleidend en alkalisch te worden wij zelf ook meer geleidend en alkalisch worden. De aarde en alle bewoners zijn nu een gunstig ‘thuis’ voor deze alkalisch-minnende nanotechnologie, die maar door kan gaan, gebruik makend van onze bio-elektriciteit om zichzelf te vermenigvuldigen en het zelf genereren van sensors, antennes en andere mysterieuze nano machientjes in ons lichaam.

Bronnen: (verkort artikel van) earthmatters.nl of carnicom.com of rense.com of fasebj.org of bariumblues.com of chem-faculty.ucsd.edu/sailor of home1.gte.net/quakker

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Maatschappelijk en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s