NEDERLAND VERKEERD!

Oproep aan alle vrijheidsstrijders:

Kom op 17 september om 14:30 naar Hotel Mitland, Ariënslaan 1,

 3573 PT te Utrecht. ———— Dit in verband met met de veiling van de domeinnamen klokkenluideronline.nl en nrc-ombudsman.

Een laatste poging van een stelletje louche figuren om te proberen deze 2 sites uit de lucht te halen, nadat dit het OM niet was gelukt na de publicaties rond Joris Demmink, officieel Secretarisgeneraal maar door Micha Kat ontmaskerd als de grootste pedofiel en beschermer van pervers Nederland. Connecties met Marc Dutroux werden door hem en medewerkers gevonden.

Volgens opper-pedo-klokkenluider en Zandvoort-onthuller MARCEL VERVLOESEM is het HET HUIS VAN ORANJE al sinds jaar en dag betrokken bij weerzinwekkende lustmoorden en pedoverkrachtingen * OOK BIJ DE ZANDVOORT-ZAAK lopen er weer lijnen naar het Koninklijk Huis via FRITS SALOMONSON, KEES LUNSHOF en JORIS DEMMINK * PRINS FRISO genoemd als Oranje-pervert zoals PRINS HENDRIK en zijn VADER CLAUS * ligt hier een verklaring voor ‘FRISO-GATE?’ * Ook zijn vader werd gelinkt naar pedo-chantage en seksschandalen. Kijkt U eens naar de beschermende betrokkenheid van hooggeplaatste ambtenaren : http://youtu.be/U5aPbNFkB90

Het boek over Marcel Vervloesem en de Werkgroep Morkhoven. Hierin wordt beschreven  hoe het hen lukte om de kinderporno – netwerken Temse-Madeira op te rollen. Vanwege de vele manieren waarop justitie het boek “Kinderen Te Koop” probeerde te verhinderen, werd beslist om het boek op USB-stick uit te brengen. Het boek is door Marcel Vervloesem, ondanks het schokkende onderwerp, luchtig geschreven.

Dit boek is te bestellen op: http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/16149/het-boek-kinderen-te-koop-is-uit

Nederland als paradijs voor pedofielen, maar vanwege de satanistische aspecten zouden de kinderen na misbruik ‘geofferd’ zijn. Het is een misselijkmakend onderzoek, waarbij de tegenwerking van Justitie en OM het ergste doet vermoeden en niet alleen vanwege super-pedofiel Joris Demmink.

Onderzoeksjournalistiek, het bestaat nog!

Erg verfrissend om weer eens een gedurfd journalistiek werk te kunnen lezen. Dit boek raakt namelijk de kern van de problemen in het medialandschap van Nederland. Problemen waar in de “oude” media met geen woord over gesproken wordt. Belangenverstrengelingen en zelfbehoud boven integriteit zijn zeer kwalijke zaken, al helemaal als het gaat om een krant.  Kan het volk er nog van uit gaan dat de media de macht controleert?

Lux, Libertas en Leugens – het morele en journalistieke verval van NRC Handelsblad – door Micha Kat

Op 6 mei 2002 schreef Folkert Jensma, hoofdredacteur van NRC Handelsblad, zijn beruchte ‘demoniserings-rede’. Een politicus van in principe onbesproken gedrag die op het punt stond de verkiezingen te gaan winnen, werd nadrukkelijk in de sfeer getrokken van racisme, vreemdelingenhaat en Nazi-Duitsland. De ‘nette’ krant NRC Handelsblad trad hiermee ver buiten het domein van de journalistiek en begaf zich op het pad van de actieve en bewuste beïnvloeding van politieke en democratische processen. Diezelfde dag werd Pim Fortuyn vermoord.

Als Jensma op dat moment was afgetreden en medeverantwoordelijkheid had genomen voor deze tragedie, had het nog goed kunnen komen met het NRC Handelsblad. Maar precies het tegenovergestelde gebeurde: de krant en Jensma gingen zichzelf over de ruggen van de eigen lezers verdedigen. Dit leidde tot de meest grove inbreuken op de journalistieke integriteit die dit land ooit heeft gezien en vormde de directe aanleiding voor het ontstaan van dit boek.

                      DE JACHT OP KLOKKENLUIDERS:

Micha Kat wandelde 11 september met opgeheven hoofd uit de gevangenis in Zoetermeer. En gaat zijn strijd tegen het onrecht nog verder opvoeren. 18 of 19 oktober a.s. worden bij de Rechter-Commissaris enkele personen gehoord, die zullen worden gefileerd door de Joodse journalist Micha en zijn gedreven advocaat. 10 december a.s. gaat zijn strafzaak verder met een zitting van de meervoudige kamer in Den Haag. Terecht heeft de Rechter op 10 september de detentie van Micha Kat opgeheven. Het is van de zotte, dat iemand, die wordt vervolgd voor belediging, smaad, laster en veronderstelde bommeldingen (die tijdens de zittingen al direct werden ontkracht), wordt vastgezet. Zelfs de vrouwelijke Officier van Justitie bracht naar voren, dat voor dit soort zaken altijd voorwaardelijke gevangenisstraffen worden gegeven.

Tijdens de zitting van de meervoudige kamer op 10 september was de lange arm van de pedofiele moordenaar Mr. Joris Demmink voelbaar. Het leek alsof hij via de parketsecretaris instructies gaf aan de Officier van Justitie. De plaats en positie van de Elsevier journalist Gerlof Leistra in dit geding werden langzaamaan duidelijker. Zijn aangifte tegen Micha was onderdeel van deze zaak. Zijn directe relatie met voornoemde pedofiele moordenaar, die tevens Secretaris-generaal Ministerie van Justitie is, zal in de komende maanden nader aan het licht worden gebracht.”

Maar het aller-schokkendste is nog dat de meeste Nederlanders een hekel hebben aan opwinding, dat ze hun alles-buitensluitende-rust niet verstoord willen zien worden en meteen beginnen te roepen over ‘die complottheorieën’.

Soms is het niet makkelijk om een Nederlands paspoort te hebben, terwijl je je steeds meer vervreemd voelt worden van de kudde struisvogels.

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in achtergrondinformatie en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s