11 september (2012)

Met nog één dag te gaan voor de verkiezingen met alles erop en eraan is het voor velen in Nederland ook de dag om even stil te staan bij:

9-11, nu alweer 11 jaar geleden, dat de Twin Towers werden vernietigd!

De schok en de ontzetting die deze omvangrijke ramp voor altijd in onze herinnering achterliet, ons emotioneel diep geraakt heeft en de beelden die dit gebeuren op ons netvlies hebben gebrand. Maar ook de nasleep en de gevolgen die tot vandaag de dag duizenden mensen bezig houdt en voor generaties het vertrouwen in de huidige wereldleiders heeft beschadigd.

Nog steeds wensen wij de nabestaanden veel kracht en sterkte toe en hopen van harte dat de ‘Twin Towers’ de hoop op éénheid tussen alle volkeren niet verder zal aantasten, ondanks dat veel wereldleiders op verdeeldheid tussen groeperingen, religies en landen uit zijn. Laat het offer van de slachtoffers niet voor niets zijn.

————————————00000———————————

Maar in 2012 is het de dag voor de verkiezingen en vanavond wordt DE dag der dagen ingeluid met een manifestatie in de vorm van een rondgang en wel rond de Hofvijver over het Binnenhof en rond het parlementsgebouw. In eerste instantie wilde de Haagse Burgemeester dit verbieden maar na de nodige protesten en dreigen met een rechtzaak ………  verspreidt zich het volgende over internet

“de Gemeente Den Haag heeft bij monde van de woordvoerder van de Politie zojuist officieus toestemming gegeven voor de sprookjesnachtmanifestatie. Overigens heeft de RECHTER eerder vanmorgen ook beschikt dat OCCUPY het Malieveld weer kan bezetten en dat er weer mag worden geslapen.

Zojuist hebben wij vernomen dat de Gemeente akkoord is met de aanmelding van de demonstratie. Wel benadrukt de gemeente dat hun voorkeur nog steeds als eindtijd 22.00 uur heeft, maar zal daarvoor niet naar de Rechtbank stappen dus we mogen gewoon door tot max 24.00 uur.
Vanmiddag om 14.30 uur kunnen wij bij de politie de beschikking op komen halen.
In goed gezamenlijk overleg de afgelopen dagen is wel besloten om de route aan te passen en zullen nu hetzelfde rondje gaan lopen als tijdens de eerste demonstratie van Rondje Binnenhof.

De “sprookjesnacht” gaat dus gewoon door!!! Spam het rond, neem mensen mee en doe mee!! Kom als het even kan verkleed als sprookjesfiguur of in het wit. Neem zaklampen, breeklichtjes ledlampjes mee zodat we fleurig geheel gaan krijgen!
Tot vanavond!!!!!”

Dit festijn zal morgenochtend wel op het nieuws te zien zijn.

Net zoals:  “ MORGEN komen de  NIEUWE PARTIJEN) LIVE OP RTL4 IN NEDERLAND KIEST. Om 22.30 VANAF HET PLEIN IN DEN HAAG. “   Eindelijk aandacht van de meanstream media!!

Feitelijk gaat het morgen vooral om vóór of tégen Europa en de Eurozone, maar het is inmiddels duidelijk dat het vertrouwen in en respect voor de huidige Nederlandse politiek tot een nulpunt is gedaald.  HET belangrijkste thema dus van deze verkiezingen is het onderwerp: Europa.

Afgelopen zaterdag stond in De Telegraaf een column van Prof. Dr. B. Smalhout (zie afbeelding) waarin hij verwees naar ons boek: “The Nazi-roots of the Brussels EU” De strekking van zijn column is dat niemand inziet dat de EU in essentie een Duitse wurgband is, ontworpen door oud-nazi’s.

Veel voormalige kopstukken uit de Tweede Wereldoorlog (en veroordeelden in het na-oorlogse oorlogstribunaal in Neurenberg) waren betrokken bij de opbouw van de EU. De meest beruchte was Walter Hallstein (1901-1982), een oud nazi-jurist die furore maakte in Nazi Duitsland met zijn ideeën over een verenigd Europa onder Duits-nazi bewind. Hij werd na de oorlog de eerste president van de EU-Commissie en hij beschouwde zichzelf daarbij als de premier van Europa. De EU is de ideale staatsvorm voor een oude nazistische gedachte: “Ein Volk, ein Reich, ein Führer.” Een wens gedreven door enkele machtige industrieën die onder meer beide Wereldoorlogen faciliteerden en financierden.

Lees en download dit boek, gratis op onderstaande link:

http://www.relay-of-life.org/nazi-roots/chapter.html

Het is eigenlijk tekenend hoe de doorsnee kiezer tegenover de huidige politiek staat. Op de diverse fora wordt al aangegeven dat velen niet zullen gaan stemmen omdat het vertrouwen in de politiek totaal verdwenen is.

Maar morgenavond zitten we met velen aan de buis geplakt!!

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in politiek en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op 11 september (2012)

  1. Wonderful items from you, man. I have keep in mind your stuff prior to and you’re simply too excellent. I really like what you’ve got here, certainly like what you are stating and the way in which during which you assert it. You make it entertaining and you continue to care for to stay it smart. I cant wait to learn much more from you. This is really a great website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s