BESTE MENEER TIMMERMANS,

ignoranceisachoiceAlhoewel ik beste en meneer Timmermans eigenlijk niet bij elkaar vind passen zal ik deze open brief aan U maar volgens de gangbare normen van netheid zo beginnen. Zelf vind ik u helemaal niet netjes omdat ik u een typisch politiek voorbeeld vind van liegen, bedriegen en manipuleren van de mainstream media. U heeft de emoties van velen (vooral bij de VN) weten te bespelen terwijl U beter wist. De waarheid zien en weten, maar een leugen vertellen is onvergeeflijk. U dient gewoon van het politieke toneel te verdwijnen! Maar u zult wel rekenen op het korte termijn geheugen van het volk en uzelf vleien met de daarmee gepaard gaande ‘vergevingsgezindheid’. Uw ‘broeders in het kwaad’ zullen u daarbij steunen. En het Staats-propaganda apparaat NOS doet niet onder voor de propaganda machine van Goebbels in het Derde Rijk. Wat jammer nou voor u dat u met zekere regelmaat door de mand valt. Maar dat schijnt u niet te deren want het is ‘bon ton’ dat politici met leugens weg kunnen komen. Ergo dit schijnt een ‘must’ te zijn in Brusselse EU-kringen.

Ineens geeft u een schot voor de boeg door te stellen dat u Israël voor het Am IsraelHaags Tribunaal wilt dagen wegens ‘oorlogsmisdaden’. Ooops, toch maar niet doen, want Israël kan het tegendeel bewijzen en wat kan er allemaal nog meer boven tafel komen? Niet doen dus! Maar de toon is weer gezet en de verkeerde elementen opgehitst.

Dan het letterlijk rotzooien met informatie rond het neerschieten van MH17, Uw huilverhaal bij de VN terwijl het ‘Stelend tuig’ MH17 in werkelijkheid rampendienst Oekraïne was!

Uit de Elsevier van 30 augustus 2014:

verschil5“Direct na de crash van vlucht MH17 heeft een team van 800 vrijwilligers onder leiding van de nationale rampendienst van Oekraïne bergingswerkzaamheden verricht in het rampgebied. Het kabinet geeft toe dat deze werkzaamheden ‘doelmatiger’ waren dan gedacht.
 
‘Stelt u zich eens voor dat u uw echtgenoot moet verliezen en vervolgens ook nog bang moet zijn dat tuig er met zijn trouwring vandoor gaat,’ zei minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) in de Veiligheidsraad ruim een week na de crash van MH17.
 
De emotionele woorden van de minister gingen de hele wereld over. Iedereen sprak schande van die dronken boeven die door de crashzone struinden als door een supermarkt zonder kassa’s.
 
Professioneel werk
Maar sommige journalisten ter plaatse vertelden een ander verhaal. Ze konden de strooptochten in het gebied niet bevestigen. Sterker nog, er leek vrij professioneel werk te zijn verricht in het gebied. Het hoofd van de repatriëringsmissie, Pieter-Jaap Aalbersberg, zei de lokale bevolking te danken voor alle steun en het werk dat was gedaan.
 
En nu moet ook het kabinet toegeven dat de situatie anders was dan aanvankelijk werd geschetst. In een brief aan de Tweede Kamer schrijft het kabinet dat de State Emergency Dienst, de nationale rampendienst van Oekraïne, een zoekactie heeft gehouden met 800 vrijwilligers. Deze mensen hebben het grootste deel van het bergingswerk van de lichamen voor rekening genomen.
 
Doelmatig
En ze hebben dat niet onverdienstelijk gedaan: ‘Het is de inschatting van de bij het onderzoek betrokken partijen dat het zoeken weliswaar niet conform de Nederlandse normen heeft plaatsgevonden, maar dat gelet op de omstandigheden het hoogst haalbare is gedaan. Het feit dat de onderzoekers van de repatriëringsmissie weinig stoffelijke overschotten hebben gevonden, lijkt erop te wijzen dat de Oekraïense inspanningen direct na de ramp doelmatiger waren dan aanvankelijk werd gedacht. Men heeft zoveel mogelijk lichamen geborgen en deze later overgedragen aan het identificatieteam.’
 
De Nederlandse autoriteiten waren slecht op de hoogte van deze werkzaamheden, omdat ze hoofdzakelijk met Kiev communiceerden, terwijl het gebied de facto onder controle staat van de zelf uitgeroepen autonome republiek Donetsk. Maar dat gezag wordt door Nederland niet erkend. Pas op 5 augustus sprak Aalbersberg voor het eerst met het districtshoofd in de regio. Er waren toen al bijna drie weken verstreken sinds de crash van MH17.
 
Vragen
Toch heeft het kabinet nog een hoop vragen over het werk dat is verricht. De kaarten van de op de pluchereddingsdienst die de zoekacties in beeld brengen, zijn opgevraagd bij de Oekraïense autoriteiten, maar die zijn nog altijd niet in Nederlands bezit.
Uit de kaarten zou blijken welke delen van het gebied al zijn doorzocht. In de brief aan de Kamer staat dat de repatriëringmissie alleen op de meest essentiële plekken is geweest. Het grootste deel van het rampgebied is nog altijd niet door onafhankelijke onderzoekers bezocht.
 
Geheime overeenkomst
Op strafrechtelijk gebied heeft het Nederlandse Openbaar Ministerie begin augustus een geheime overeenkomst gesloten over het onderzoek naar de ramp met Oekraïne, Australië en België.
In de brief aan de Kamer wordt deze overeenkomst verzwegen. Wat er in de overeenkomst staat, is niet bekend. Het OM laat in een reactie weten dat het document vertrouwelijk is en niet openbaar kan worden gemaakt.”
 

geld hopenTja meneer Timmermans, wat moeten we nu met U???
Maar geen zorgen! Rutte heeft beloofd dat de onderste steen boven zal komen. Niet dat wij er dan iets van horen want dan wordt het onder de noemer van geheime overeenkomst geplaatst.

En Weet u wat het Nederlandse volk denkt: Oekraïne heeft dat toestel naar beneden geschoten. Overduidelijk motief is er. Het verder isoleren van Rusland. Want Rusland moet niets hebben van de nazi’s in Brussel. Verdere experimenten zijn aannemelijk:

* Hulp van NAVO troepen.
* Het krijgen van Wapens van het Westen.
* Europese verdragen versnellen en meer financiële hulp.
* Het laten regenen van valse vaak overdreven beschuldigingen in de hoop iets te forceren.

Het lijkt erop dat Brussel het ene gat met het andere probeert te dichten, maar al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.

Rest mij u nog een prettig weekend te wensen.

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in politiek en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s