ISRAËL NU, DE WERELD LATER.

ochtendspits in Israël2Israël voert een hevige verdedigingsoorlog, maar wordt niet alleen fysiek bedreigd en bedolven onder zware raketaanvallen, maar Israël wordt ook in de mainstream media neergesabeld met Palestijnse leugens.

Als u de ochtendspits een probleem vindt, wat dacht u dat Israëliërs iedere ochtend in de spits meemaken. Zij vrezen voor hun leven terwijl ze op weg gaan voor hun werk!

ochtendspits in Israël4President Barack Husein Obama Is onvindbaar en roept in navolging vanochtenspits in Israël1 de antisemieten dat Israël zich schuldig maakt aan buitenproportioneel geweld.

Hij erkent weliswaar het recht van Israël om zich te verdedigen, maar Israël moet wel de dialoog open houden. Hoe hyprocriet!

Half-wayHij stuurt een waardeloze persoon als Jim Kerry om een onmogelijke ‘staakt het vuren’ op gang te brengen, maar zelf is hij in geen velden of wegen te vinden. Jim Kerry is niet meer dan een stripfiguur.

De Obama administration pleegt verraad jegens zijn bondgenoot en verkwanselt de vrije wereld. Want wat Israël nu ondergaat gebeurt straks in Europa en Amerika.

HAMAS toont zijn ware gezicht voor wie wil zien. Mensen als levend schild gebruiken, buitensporige agressie jegens andersdenkenden, etnische zuiveringen van duizenden christelijke Arabieren …………………

Kennedy about IsraëlAlan D about IsraëlRonald Regan about IsraëlBenjamin Netanyahu about IsraëlALS DE WERELD NU NIET WAKKER WORDT IS DIT STRAKS ONZE TOEKOMST!
Joden alleen zijn dan niet meer genoeg!
Etnische zuiveringen onder Arabische Christenen vinden al plaats.
De sharia is dan snel een feit – De wereld moet bekeerd tot de Islam.

HET WARE GEZICHT VAN HAMAS EN….. GAZA:

3Hamas2Hamas

5Hamas7Hamas

 

 

 

 

 

 

 

 

In veel steden worden Homo’s en Lesbiennes al stelselmatig in elkaar geslagen. Westerse vrouwen worden uitgescholden voor hoeren. Lesprogramma’s op scholen moeten worden aangepast en er mag niet meer gesproken worden over varkens. Voltaire, Diderot en Darwin mogen niet genoemd worden, gezwijge dat hun gedachtegoed mag worden behandeld. De Holocaust moet worden doodgezwegen omdat dit bij de Islam gevoelig ligt. Enz. enz.

De moslimpopulatie weigert te integreren en de dwang om hun levensstijl aan ons op te dringen wordt steeds grimmiger. De honger naar macht stopt niet bij het eventuele vernietigen van Joden…… Israël vangt nu de eerste klappen op en de Arabische krijgsheren dromen al over de verovering van Europa en verder. De Verenigde Naties zijn al om.

Maar er zijn gelukkig nog mensen die de waarheid herkennen en er openlijk voor uit durven te komen, die weerwoord geven!

Rubio Delivers Senate Floor Speech on the Conflict in Gaza

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in politiek en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op ISRAËL NU, DE WERELD LATER.

  1. Beatrix Noe zegt:

    Ik heb onze minister van TIBERIAS voor Israel laten bidden en dat doe ik van nu af elke week en TIBERIAS is heel sterk, jullie zullen zien in God’s naam. AMEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s