PALESTIJNSE LEUGENS ONTMASKERD!

king david's statueDe moord op de drie joodse studenten en de actie BringBackOurBoys (voorafgegaan door #) waar over de hele wereld op werd gereageerd werd wereldwijd een afgang voor HAMAS.

Dus kwam er een kopie-aktie met een vermoorde en verbrande Palestijnse tiener en werd de oorspronkelijke site van BringBackOurBoys gehighjacked door de Palestijnen.

De dramaqueens van HAMAS, Hezbollah en de Palestijnse Autoriteiten beriepen zich op verweer, maar de Israëliers zelf zouden zoiets nooit doen en mocht er een geflipte Jood zich alsnog hieraan schuldig hebben gemaakt, dan zal hij hiervoor terecht moeten staan en de politie zou hem ongetwijfeld al gevonden hebben.

De Israëliërs willen zich niet verlagen tot het niveau van terroristen. Maar in drie oorlogen is het de Arabische krijgsheren niet gelukt om Israël te verslaan of te vernietigen, dus bleef alleen nog naamroof over en stemmingmakerij. En het westen en zelfs in Amerika zijn er mensen, die geschokt raken van de geregisseerde en in scene gezette filmpjes over zogenaamde Israëlische wreedheden, die echter door Palestijnen zelf worden bedreven.

Maar het meest stuitende is dat mensen zich laten meeslepen en zich emotioneel betrokken voelen bij iets waar ze niets vanaf weten, onbekend zijn met de situatie ter plekke, niets onderzoeken omtrent de waarheidsbevinding. Ze worden gebruikt, bespeeld, gemanipuleerd en afgericht om klakkeloos als hulp terroristen Israël te veroordelen. De voorbeelden zijn eindeloos maar wat te denken over de springlevende doden, die tijdens de herdenking van het 66-jarige bestaan van de Staat Israël zouden zijn gedood.

Pallywood’ Nakba Shooting Clearly Fake

Palestinians supposedly killed by Israel don’t bleed. Allemaal nogal amateuristisch gedoe bij het opnemen van de volgende shot:

Nakba Day 2014: Pallywood in action

BBC onthult Palestijnse leugens over Israëlisch geweld.

De BBC is met betrekking tot de Staat Israël nooit de vriendelijkste of zelfs ook maar de meest onpartijdige van de internationale media geweest. Het wekte bij sommigen dan ook verbazing toen de BBC dinsdag voorop liep met het aan het licht brengen van valse Palestijnse claims over Israëlisch geweld.

timthumb.phpDeze foto is duizenden malen op Twitter gepost, met beweringen dat hij onschuldige Palestijnen in Gaza toont die voor een Israëlisch bombardement vluchten. Maar in werkelijkheid was deze foto afgelopen maand door AFP gemaakt in Aleppo (Syrië).

Elke grotere escalatie in het Israëlisch-Palestijnse conflict gaat vergezeld door campagnes op websites zoals Facebook en Twitter, om de Joodse Staat zo vijandig en bloeddorstig mogelijk voor te stellen.
De meest effectieve manier om dit doel te bereiken is het plaatsen van foto’s die onschuldige Palestijnen tonen die gewond, verminkt en gedood zijn, of van gebouwen die vernietigd zijn door Israëlische militaire operaties.

Vaak genoeg zijn deze foto’s vervalst. Zij tonen hetzij een andere actie dan de huidige, of ze zijn heel ergens anders opgenomen.
En ditmaal roept de BBC hen tot de orde. ‘De afgelopen week werd de hashtag #GazaUnderAttack honderdduizenden keren gebruikt, vaak om foto’s te verspreiden die het effect van Israëlische luchtaanvallen zeiden te tonen,’ aldus de BBC.

‘Sommige van deze foto’s zijn van de huidige situatie in Gaza, maar een analyse van #BBCtrending heeft ontdekt dat sommige van die foto’s uit 2009 zijn, en andere van conflicten in Syrië en Irak.’

Een meisje dat een onjuiste foto tweette, verdedigde dit tegenover de BBC door te verklaren dat ze dit ‘niet bedoelde als een letterlijk verslag,’ maar meer als illustratie van hoe het voor Palestijnen moet zijn om te wonen in gebieden waar Israël bezig is terroristische doelen te bombarderen.

Clinton: Eis van Israëlische bouwstop was vergissing

Hillary Clinton, de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse zaken (en mogelijk toekomstig presidentskandidaat) heeft in haar onlangs gepubliceerde memoires erkend, dat het voor Amerika een vergissing was geweest om Israël zo zwaar onder druk te zetten om alle Joodse bouwactiviteit in Judea en Samaria te stoppen, als voorwaarde voor vredesbesprekingen.

Toen in 2009 de regering-Obama zich voor het eerst met het de Israëlisch-Palestijnse vredesproces ging bezighouden, leidde Clinton de aanval door er bij Israël op aan te dringen te stoppen met de bouw van nieuwe appartementen voor Joden in alle gebieden die de Palestijnen opeisen.

Zoals velen op dat moment voorspelden, en wat Clinton beweert zich pas later te realiseren, hebben de Amerikaanse eisen de Palestijnse leider Machmoud Abbas aangemoedigd tot nog hardere standpunten, zoals de eis dat de bouwstop tot Jeruzalem wordt uitgebreid.

De Israëlische regering kon niet instemmen met Abbas’ overdreven eisen, zelfs wanneer zij dit had gewild, en zo was Abbas vrij om rechtmatig de vredesbesprekingen met Israël af te wijzen, wat hij meer dan twee jaar heeft gedaan.

Wat Hillary Clinton zich achteraf realiseert over het vredesproces, lijkt op wat haar echtgenoot zei na zijn tweede termijn als president. In zijn autobiografie uit 2004 lijkt de vroegere president Bill Clinton te betreuren dat hij Israël in het vredesproces onder druk heeft gezet, en uiteindelijk de Palestijnse leiders de meeste schuld heeft gegeven voor het falen van de onderhandelingen.
bron:   Israel Today

Barack Obama’s toont zijn ware gezicht:

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in achtergrondinformatie en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s