HOEZO COMPLOTTHEORIËN?

ignoranceisachoiceHet woordje ‘complottheorie’ licht helaas al te veel mensen zo gemakkelijk op de tong en terwijl tegenstanders de geponeerde beschuldigingen kunnen onderbouwen, lukt het de gezagsgetrouwe lieden niet om hun stellingname betreffende hun afwijzing in de vorm van de kretologie: ‘complottheorieën’ te weerleggen. Ergo, deze mensen nemen klakkeloos de in wilde weg geponeerde beschuldigingen over, zonder na te denken en zonder deze te onderzoeken. In veel gevallen gaan ze een discussie hierover uit de weg. Het is voor hen gemakkelijker om voorgekauwd ‘nieuws’ over te nemen. Dat leidt vaak tot een vorm van fanatisme zonder na te denken over de gevolgen daarvan.

Wellicht willen mensen eens nadenken over ongenuanceerde beschuldigingen richting Israël. Een boodschap betreffende de minachting jegens de slachtoffers van APARTHEID door Kennith Meshoe, a member of the South African Parliament!

Of over het serieus nemen van de waarschuwingen –afgedaan als complottheorie- richting malversaties van de Bilderberg-groep:

 

Hoe waren niet de eerste reacties richting ChemTrails??? Nu heeft het geen zin meer dat te ontkennen.

March against Monsanto weer succesvol!

Monsanto12-San Fransico“we did not choose to target Monsanto, Monsanto chose to target our seed and food, freedom, our scientific and democratic institutions, our very lives”.

(Earth Matters) In juli 2013 trok Monsanto zijn aanvragen voor vergunningen voor nieuwe gentechgewassen in de EU, in. Er was in Europa te veel publieke weerstand, zo liet het bedrijf weten.

Maar dat betekent niet dat de strijd is ten einde is, verre van. Dus was het vandaag weer tijd voor een global March against Monsanto.

In Nederland waren diverse marsen gepland. O.a. in Amsterdam, Monsanto3-den HaagGroningen, Bergschenhoek, Zwolle en Den Haag. Het was in Nederland niet zo druk als vorig jaar, dat was wel jammer, maar de sfeer zat er goed in. Wereldwijd waren er in veel steden weer grote marsen die niet voor die van 2013 onder deden en daarmee zijn op vele plekken mensen bewust gemaakt van het door vele overheden beschermde monster dat Monsanto heet.

Hieronder vind je slechts enkele foto’s- van diverse steden over de hele wereld en vervolgensd 2 belangrijke videoverslagen van de March Against Monsanto in de diverse steden in Nederland en de rest van de wereld op 24 mei 2014. Het is hartverwarmend om te zien dat mensen wereldwijd samen opstaan!

Monsanto5-München

Monsanto21

Monsanto13Monsanto2

 

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Maatschappelijk en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s