THE WALL!

demonstratie1Op 22 mei a.s. zijn wij in de gelegenheid om bepaalde negatieve ontwikkelingen tot staan te brengen door op zoek te gaan naar de waarheid achter de vele leugens waarmee wij worden overspoeld. Het wordt ook tijd om eens kritisch te kijken naar bepaalde anti-Israël demonstranten. Maar vooral moeten wij ons zorgen maken om het voortschrijdend antisemitisme dat binnen de EU woekert………en binnen de VN!!

Waarom de VN de hiernavolgende video heeft geboycot! Vrijheid van meningsuiting? Niet bij de VN. Zie wat er gebeurt met een vertegenwoordiger van de VN Watch wanneer het erop begint te lijken dat deVN meer geïnteresseerd is in het demoniseren van Israël dan in het beschermen van de mensenrechten.

 

“Ben Shapiro, reporter and talk show host, makes the trip to his Alma Mater, UCLA, determined to explain what BDS, a pro-Palestinian movement who supports boycotting Israeli products made in Judea and Samaria is all about. “I have never been more ashamed to be an alumnus of this university,” Shapiro tells the audience…”

 

De feiten over Israëls ‘muur’ langs de Westbank:

Het Israëlische veiligheidshek, dat delen van de zogeheten Westbank van het eigenlijke Israël scheidt, is een gemakkelijk doelwit voor anti-Israelische propagandisten. Vooral rondom Jeruzalem, bij voorbeeld aan de rand van Bethlehem, heeft het veiligheidshek de vorm van een monsterlijke betonnen muur.

Een bouwsel zoals dit wordt door mensen, die Israël verdacht willen maken, moeiteloos omgetoverd tot een symbool van discriminatie, van collectieve straffen en zelfs van apartheid. Maar is dat de waarheid over het veiligheidshek?

Procureur Calev Myers van het Jerusalem Institute of Justice, die veel heeft gedaan om de rechten van de Messias-belijdende Joden in Israël te beschermen, presenteert in deze video een aantal harde, eenvoudige feiten met betrekking tot ‘de muur’:

 

Feiten over (Al) Nakba (Day).

Al Nakba (‘de catastrofe’) is de naam die de Palestijnen hebben gegeven aan de Onafhankelijkheidsverklaring van de Joodse Staat op 14 mei 1948. Jaarlijks zijn er rond deze datum landelijke protesten.

Ook dit jaar braken de eerste rellen afgelopen donderdag uit bij een controlepost van het Israëlische leger. Ongeveer 200 Palestijnen eisten de vrijlating van gedetineerde landgenoten. Ze staken autobanden in brand en gooiden stenen naar de Israëlische grenspolitie.

Op de Westbank en in Oost Jeruzalem protesteerden enkele duizenden Palestijnen tegen de ‘zionistische bezettingsmacht’. Ze bekogelden de Israëlische veiligheidstroepen met stenen. In een Joodse nederzetting werden enkele bussen zwaar beschadigd. De politie meldde dat vijf agenten licht gewond raakten.

In Ramallah, de grootste stad op de Westbank, jankten de sirenes 66 seconden lang – ter herinnering aan de 66 jaar die zijn verstreken sinds de ‘ramp’ van de oprichting van de Joodse Staat.

Premier Benjamin Netanyahu veroordeelde de herdenkingsdemonstraties van de Palestijnen: ‘De Nakba-dag dient om de aandacht te richten op het ‘ongeluk’ van het ontstaan van Israël. Zij voeden hun kinderen op door eindeloze propaganda, waarin wordt gezegd dat Israël moet verdwijnen’. De Israëlische regeringsleider benadrukte, dat Israël daarop een antwoord heeft: ‘Wij zullen doorgaan met de opbouw van onze Staat, ook in onze herenigde hoofdstad’.

Waarom stelt niemand zich de simpele vraag: waarom is er niets ondernomen om een Arabisch Palestina op te richten tussen 1948 en 1967??

De GAZA strook werd bezet door Egypte en de Westelijke Jordaan oever was onder bestuur van Jordanië??? Pas in 1967 na de Yom Kupur oorlog riep een Libische terrorist (Arafat) dat zij het Palestijnse volk waren. In 1948 was Israël al akkoord gegaan met een Joods en Arabisch Palestina.

Aan degenen die Israël willen boycotten !
…wees dan consequent, want als u werkelijk Israël wilt boycotten gaat u terug naar het stenen tijdperk!

– Gooi u mobieltje weg….. Israëlische uitvinding, met dito elektronica. –
– Gooi uw laptop weg….., Israëlische uitvinding.
– Gooi de afstandsbediening van uw tv weg…,… Israëlische uitvinding.
– Werp uw TomTom in de vuilnisbak, ooit als WAZE in Israël ontwikkeld.
– Ban alle Blue Jeans (spijkerbroeken) uit uw garderobe – In Israël ontwikkeld product
– Gebruik geen Intel processor,…Israëlisch product !
– Veeg Window van uw PC of laptop, want Bill Gates kan niet zonder Israëlische innovaties!
– Gebruik geen Microsoft Office,….Israëlische uitvinding
– Maak geen gebruik van Google; dit maakt gebruik van een Israëlisch zoek-algoritme.
– Let op dat uw groente niet verbouwd zijn met gebruik van irrigatie buizen,… u raad het al…, Israëlische uitvinding! …………………….

 

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in achtergrondinformatie en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s