EUROPESE VERKIEZINGEN 2014

Eu verkiezingen4Alhoewel zoveel mogelijk mensen hun verzet tegen dit –op nazi ideologieën gebouwde- Europa met hun stem vorm willen geven is het uiterst belangrijk zéér kritisch te zijn.

Ook opvallend is dat nu van Geert Wilders, zo kort voor de Europese verkiezingen, bepaalde uitlatingen zo extreem worden uitvergroot, er opgeroepen wordt om een aanklacht tegen hem in te dienen enzovoorts…..

Geert Wilders is anti DIT Europa en dat kan hem stemmen opleveren. Maar….

Het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) vindt het verontrustend dat PVV-leider Geert Wilders de samenwerking zoekt met extreem-rechtse en openlijk anti-semitische partijen.

Wilders creëert zelf problemen door samenwerking met het Franse Front National en de Oostenrijkse FPÖ.

De PVV gaat de samenwerking aan met de andere partijen om i7356n het Europees Parlement een rechts populistisch blok te vormen. Omdat hiervoor zeven partijen nodig zijn, heeft Wilders verder ook het Italiaanse Lega Nord, het Vlaams Belang en de Zweden Democraten op het oog. Daarnaast bestaat nog altijd de hoop binnen de PVV dat het Britse UKIP zich ook wil aansluiten.

Dat er krachten worden gebundeld om DIT Europa de voet dwars te zetten zal menigeen welgevallig zijn, maar om dan meteen het antisemitisme te omhelzen is vers twee!

Temeer daar veel huidige Europarlementariërs zich al schuldig maken aan hypocriet gedrag jegens Israël; zelfs oproepen tot boycot Israël-acties waarmee zij zich uiteindelijk in de voet schieten.

Op de VVD en D66 stemmen trekt me ook niet aan omdat zowel Rutte als PechtoldEu verkieizngen7 banden hebben met de Bilderbergers. Ze verkeren ettelijke dagen met deze geheimzinnige ‘denktank’ maar moeten een geheimhoudingverklaring ondertekenen. Hoe rijmen deze lieden dat met hun eed als volks-vertegenwoordigers? Dit geldt overigens ook voor CDA en PvdA, die al ingepakt en doorkneed zijn door de Bilderbergers.

Blijven over de SP, Partij van de Dieren, de kleine Christelijke partijen, eventueel Groen Links…….

Wat verwacht ik van de Europarlementariërs voor mijn stem?

  • Dat ze een vuist maken tegen criminele organisaties als Big Pharma en Monsanto!
  • Dat ze zich sterk zullen maken voor de Natuurgeneeskunde en de Homeopathie en elke poging deze te ondermijnen zullen torpederen!
  • Dat ze het zelfbeschikkingsrecht van de Europese burgers zullen respecteren!
  • Dat ze stoppen met geldsmijten en ook stoppen met zichzelf te verrijken!
  • Dat ze stoppen met het sprookje te handhaven betreffende een crisis, terwijl het voor hen een fluitje van een cent is om geld uit het niets te creëren!

Er gaat nu weer 12 miljard Euro richting Oekraïne, Eu verkiezingen7terwijl met dit geld ook de armoede bestreden had kunnen worden. Waar komt dit geld zomaar ineens vandaan? Waarschijnlijk uit het onuitputtelijke NIETS!

Ik ben nog steeds aan het onderzoeken waar mijn stem het beste besteed kan worden. Bovendien stuur ik mijn verlanglijstje naar onze fractievoorzitters.

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Ter overdenking en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s