EU OORZAAK VAN CONFLICT IN DE OEKRAÏNE!

vissen en visjesWat er nu  in de Oekraïne gebeurt en de dreigende Krimoorlog vervult mij, in groot gezelschap, met zorg en mededogen voor alle slachtoffers. Reeds van meet af aan gaf ik de voortvluchtige Viktor Janoekovitsj  gelijk om geen aansluiting te willen bij het huidige EUROPA. Maar de EU wil zijn gebied koste wat kost uitbreiden en daarmee de macht van de EU vergroten. Dat het nu tot chaos en rellen is gekomen doet mij vermoeden dat de opstandelingen niet de mogelijkheid hebben gekregen om zich te oriënteren op de gevolgen die aansluiting bij de EU met zich meebrengt, ze wisten waarschijnlijk weinig tot niets over de mislukkingen en chaos binnen de EU.

Waarschijnlijk heeft het regime niet of onvoldoende de bruisend watermoeite genomen om openheid van zaken te geven tegenover alle betrokken partijen. Bovendien speelde armoede en werkeloosheid de volkswoede parten. Naar mijn idee hebben Brusselse lobbyisten en beroepsopruiers het heel gemakkelijk gehad om het tot onbeheersbare rellen te laten komen.

Het is die expansiedrift van de Europese Unie die ertoe geleid heeft dat de Rusland erbij betrokken is geraakt en de kwestie is gepolariseerd. De mainstream media volgt klakkeloos het geblaat van de Europese leiders om de haat jegens Rusland te voeden en nog meer aan te wakkeren..

Rusland wacht al twintig jaar op Europese erkenning van haar politieke belangen. En de Europese Unie, gedreven door haar expansiedrift, ontkent al twintig jaar elke vorm van een Russisch politiek belang. De gepolariseerde gevolgen daarvan zijn nu zichtbaar in Oekraïne.

verschil2Voor Europa staan de belangen van multinationals voorop;  zien ze Oost-Europa als outlets voor megastallen, door Monsanto aangelgde graanvelden, olieboringen door Shell en zullen ze uiteindelijk het vernietigen van de regionale cultuur bezien als ‘marginale schade’. Europa heeft zijn eigen ‘normen en waarden’ ontwikkeld onder invloed van en dank zij de bemoeienissen van de Bilderbergers en de Nazi-ideolgieën van de architecten van deze Europese Unie.

Een mogelijke Krimoorlog is een broederoorlog die door de meeste Russen aan de Europese Unie zal worden toegeschreven. De Krimoorlog van 2014 kan derhalve het Russische machtsdenken over Europa fundamenteel veranderen. Hetzelfde zal gelden voor Oekraïners.”

En hier in Nederland denken ze vooral aan zakkende aandelen ten gevolge van………

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Ter overdenking en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s