WETTELIJK GEMANIPULEERDE MOORD!

orgaandonatieDeze week opent de Nederlandse overheid weer een agressieve wervingscampagne voor orgaandonoren. Tegenargumenten worden in de kiem gesmoord of buiten het zicht van het publiek gehouden. Al jaren geleden liet ik nadrukkelijk weten dat ik me NIET beschikbaar stelde voor deze medische uitglijder omdat ik vind dat ik het recht heb op een natuurlijke dood en anderen niet wilde opzadelen met een onnatuurlijk leven. Een orgaantransplantatie betekent voor de ontvanger inleveren van levenskwaliteit. Zijn natuurlijk immuunsysteem moet worden uitgeschakeld met medicijnen om afstoting van het donororgaan te verhinderen. Dat maakt hem/haar bevattelijk voor de kleinste infectie. Na een paar jaren komt hij/zij weer op de lijst voor een ander nieuw donororgaan, omdat de oorspronkelijke vervanging uiteindelijk bezwijkt.

De overheid appelleert aan vals sentiment, gebruikt drogreden en hersenspoelt zelfs kinderen om orgaandonatie door te duwen. Maar tegenargumenten laten zich niet wegwuiven en kunnen heel goed beschrijven waarom orgaandonatie zo zijn nadelen heeft. Daarom ben ik zo vrij om uit een artikel van www.orgaandonor-neen.nl  te citeren en ook nog een paar links te plaatsen van andere sites………

Wet op de orgaandonatie is een aanklacht tegen de staat waard

(Orgaandonor neen | door Ger Lodewick) En weer worden we getrakteerd op een nationale donorweek, waarin geen donor te zien is. We donor_ramadanzien wel een door minister Schippers betaalde de getransplanteerde sporter die alle veiligheidsregels van andere ministers aan zijn laars lapt. Ik dacht eerst dat hij alle mogelijke moeite deed om een ongeluk te krijgen zodat hij hersendood verklaard kon worden om vervolgens orgaandonor te kunnen zijn. Maar dat is blijkt het niet te zijn.

We hebben terecht compassie met ernstig zieke mensen met orgaanfalen. Echter waar is onze compassie met degenen die de organen voor transplantatie doeleinden leveren? Waarom hebben we deze niet tijdig verteld wat er werkelijk met hem/haar gebeurt?

Onbetrouwbare overheid

Minister Schippers maakt deel uit van een onbetrouwbare overheid die nog steeds weigert de juiste informatie over orgaandonatie te verschaffen. Zelfs kinderen van basisscholen en leerlingen van middelbare scholen zijn nu de klos. Er is een ongelooflijk manipulerend en sturend lespakket samengesteld waarin wordt gesuggereerd dat orgaandonatie een heel goede zaak is. Tegenargumenten die de website www.orgaandonor-neen.nl laat zien, zijn nergens te vinden. De Deense schrijver en mysticus Johannes Anker Larsen schreef in 1926 in zijn boek Met Open Deur: “Er is haast niets dat zoveel kwaad veroorzaakt als het ‘goede’: het opzettelijk goede, het betweterig goede, het verwaande goede, het goede dat voor de drommel de naaste opgedrongen moet worden.”

Levende orgaandonor wordt gedood

De zo juist gPresentatie orgaandonatieenoemde wet is gericht op de zo genaamde postmortale orgaandonor. Post mortaal betekent na de dood. Deze patiënten worden eerst hersendood verklaard en vervolgens op de operatietafel onder erbarmelijke omstandigheden echt gedood.  Een hersendode orgaandonor kan  met een adequate behandeling weer tot bewustzijn gebracht. Er komen steeds meer voorbeelden van ‘spontane terugkeer’ http://orgaandonor-neen.nl/de-donor/index.html

Aanklacht tegen de staat

Er ligt een nieuw wetsvoorstel bij de Raad van State om de huidige praktijk dwingender te maken. Het komt erop neer dat iedereen als orgaandonor wordt aangemerkt die niet uitdrukkelijk en schriftelijk te kennen heeft gegeven dit niet te willen. Gelet op wat in dit artikel is gesteld en op de huidige praktijk mogen we alles in het werk stellen om dit te voorkomen. Welke ter zake kundige jurist wil me ondersteunen in een aanklacht tegen de staat om de staat tot volledige openheid van zaken te dwingen?

Bovenstaande gegevens kunnen worden aangevuld met het volgende.

  • Een aantal jaren geleden weigerde de Engelse hartspecialist dr. David Evans om in zijn ziekenhuis nog langer aan harttransplantaties mee te werken. Andere hartspecialisten volgden hem hierin.
  • In een ander Engels ziekenhuis in Cambridge weigerden anesthwillekeresisten om nog langer aan transplantaties mee te werken.
  • De Braziliaanse neuroloog Cicero Coimbra heeft hersendood verklaarde patiënten door een aangepaste behandeling weer tot bewustzijn gebracht.
  • Er zijn inmiddels in Nederland en Duitsland operatieassistenten die niet meer aan dit soort donoroperaties willen meewerken.

Bron: orgaandonor-neen.nl

En kijkt u ook eens op de volgende websites:

http://orgaandonorjaofnee.nl/respect-voor-het-levenseinde-orgaandonatie-en-het-grondrecht-op-een-natuurlijke-dood

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Ter overdenking en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op WETTELIJK GEMANIPULEERDE MOORD!

  1. Johnd79 zegt:

    You completed a number of fine points there. I did a search on the theme and found the majority of folks will agree with your blog.

  2. Smithb7 zegt:

    I am no longer sure the place you’re getting your info, but great topic. I needs to spend a while studying much more or understanding more. Thanks for wonderful info I was on the lookout for this info for my mission.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s