NA SYRIË ….. de zondvloed?

getrainde terroristenAmerika heeft al ruime tijd geleden de doos van Pandora opengetrokken en iedereen, ook Amerika, zit nu met de ellendige gevolgen!

Hillary Clinton moest enige tijd geleden al toegeven dat Amerika zelf het concept ‘Al’Qaida’ heeft gecreëerd uit angst voor de Russische bezetting in Afghanistan en vervolgens totaal de controle hierover verloren. http://youtu.be/xd0fLAbV1cA

Nu is inmiddels bekend geworden dat Amerika terroristen heeft getraind om effectief met chemische wapens om te gaan:

CNN just a couple of months ago confirmed that contractors hired by the Pentagon were in fact training the terrorists in the use of chemical weapons.

And now we have a statement by a United Nations Independent Commission, which has confirmed unequivocally – and it was revealed on the same day – that the terrorists who are backed by the United States and its allies, they are in possession of deadly sarin nerve gas, which they are using against the civilian population.”

See more at: http://real-agenda.com/2013/05/09/pentagon-contractors-trained-syrian-terrorists-to-use-chemical-weapons/#sthash.y0tifDBq.YA3cCGgU.dpuf

Het begon in 2001 met de aanvallen op de WTC Twin Towers, het Pentagon en een oorlogstaalafgestort vliegtuig in Pennsylvenië. De wereld was in shock…..  Intussen zijn miljoenen mensen ervan doordrongen dat het hier geen terroristische aanvallen betrof maar een false flag operation en dat Amerika duizenden onschuldige Amerikaanse levens vernietigde. Wat kregen we nog meer te verwerken: Irak, Afghanistan, Libië, Egypte en dan nu uiteindelijk Syrië……

Alles strategisch bedacht op het schaakbord van een groep krankzinnige machtswellustelingen en hun gehersenspoelde volgers: Psywar – Full Documentary  http://youtu.be/a0s1YBqgIdg

Alleen werden de mensen van diverse landen kritischer en werkte de eerder toegepaste scenario’s niet meer, omdat er steeds meer aan het licht werd gebracht door klokkenluiders en eerlijke onderzoeksjournalisten.

Obama en Kerry loeien van de daken dat de Syrische regering verantwoordelijk is voor de gifgas aanval en Vladimir Poetin geeft even apert tegengas.

Maar wie er uiteindelijk voor de eventuele gifgasaanval verantwoordelijk is lijkt van ondergeschikt belang!! Een verantwoord onderzoek naar de schuldvraag blijft uit!! 

wapens mobielDe situatie in Syrië trekt allerhande avonturiers, Jihadisten en rebellen aan, die zelfs elkaar naar het leven staan en martelen. Dus waarom elkaar niet bestoken met gifgas ‘made in America’?

En probeer maar eens wijs te worden uit de thans heersende chaos:

Chaos-in-Syria

Na de forse oorlogstaal van Amerika, Engeland en Frankrijk is de eerste ergste dreiging van een vijandige inmenging voorlopig afgezwakt doordat er toch nog genoeg zinnige politici de schuldvraag eerst beantwoord willen zien.

Maar dan…. ????

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Maatschappelijk en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s