EEN KAT IN NOOD…..

Eye on AmericaAl hoewel ik Barack Obama niet hoger inschat dan zijnde het schoothondje van de Bilderbergers en Wallstreet heeft hij toch gevaarlijke speeltjes tot zijn beschikking.

Bekend gemaakt door de Amerikaanse Minister van Justitie, Eric Holder, die afgelopen maand maart in een brief bevestigde: “President Barack Obama heeft de wettelijke bevoegdheid om dodelijk geweld te gebruiken, zoals aanvallen met drones, tegen haar inwoners op Amerikaans grondgebied zonder dat ze hiervoor eerst berecht dienen te worden”.

En dan gebeurt dit:

Amerikaanse onderzoeksjournalist Michael Hastings doelbewust vermoord door Robotvliegtuig!

Terwijl hij op weg was naar het Israëlische consulaat in Los Angeles. Met  minder dan 15 Michael Hastingskilometer verwijderd van  dat veilige onderkomen werd zijn auto door een drone met een voltreffer opgeblazen. In de officiële berichtgeving zou hij tegen een boom aan zijn gereden. Op de foto’s -die te zien zijn op de Engelstalige website van de Amerikaanse freelance journalist Jim Stone- is duidelijk te zien dat er geen enkele sprake is van een botsing met een boom, maar alles met een (ingeslagen) bom.

 • Naar het schijnt stond Michael Hastings op het punt iets ‘groots’ bekend te maken, maar wilde hij eerst een veilig heenkomen zoeken.
 • Bovendien had hij een paar uur voor zijn dood nog contact met Jennifer Robinson, de advocate van Wikileaks, om haar te melden dat de FBI achter hem aan zat.
 • Hastings publiceerde onregelmatigheden die zodoende een einde maakte aan de carrières van Generaal Stanley McChrystal en David Petraeus.
 • Ook had Hastings zich de woede van Hilary Clinton op de hals gehaald vanwege zijn onderzoek naar de gebeurtenissen rondom het Amerikaanse consulaat in Benghazi

Op www.WhatDoesItMean.com kunt u meer lezen:

Top US Journalist Attempting To Reach Israeli Consulate Assassinated

En op YouTube kunt u verdere details bekijken: http://youtu.be/s-1KzlL9fJM

http://youtu.be/STyiUJ_Th2A   A Closer Look at Michael Hastings Accident.

Het waren echter de Russen die aan elke twijfel een einde maakten.

De nacht van het ongeluk, 18 juni 2013, werd een deel van de V.S. door de Russen in de gaten gehouden met (waarschijnlijk) satellieten. Dit vormt een onderdeel van hun normale routine-operaties in dat gebied, omdat ze de oefeningen door de Amerikaanse Marine met drones in de gaten hielden. In het bijzonder de Shadow Hawk, gemaakt door Vanguard Defense Industries.

usacurrentlyundersurveillanceRond de tijd van het ongeluk observeerden de Russen een kleine vloot van Shadow Hawks in de buurt van de marinebasis Camp Pendleton. Plotseling verliet één ervan de formatie en vloog in de richting van Los Angeles. Daar aangekomen vuurde het een projectiel af op een auto die de kruising van Highland en Melrose Avenue naderde. Het tijdstip was 4.15 in de vroege ochtend. De auto werd verwoest en de enige inzittende, Michael Hastings, kwam om het leven.

De reden dat de Russen denken dat Hastings op weg was naar het Israëlische Consulaat is omdat ze kort voor de aanslag vier mobiele telefoongesprekken hebben opgevangen tussen de Mercedes en deze instantie. Wat de Russen ook konden bevestigen is dat de auto met hoge snelheid reed. Op het moment van de aanval bevond Hastings zich op nog ongeveer 12 kilometer afstand van het Consulaat en de veiligheid van de boogde Israëlische bescherming.

De beste getuigenissen in dit geval zijn van de vele omwonenden die allemaal in schrille tegenstelling staan tot wat de mainstream media berichten. Volgens deze laatste is de auto van Hastings met volle snelheid tegen een boom gereden, maar dit verhaal is al eerder onderuit gehaald.

Ook komt via de Russen naar buiten dat Hastings in de week voor zijn dood uitgebreid SPEAK OUTcontact heeft gehad met NSA klokkenluider Edward Snowden. De dood van Hastings is dan ook een waarschuwing voor andere mogelijke klokkenluiders. Andrew Breitbart werd nog zo onopvallend mogelijk uit de weg geruimd, maar de openlijke executie van Hastings wijst op een paniekoperatie.

De Russen hebben (nog) niet verteld waarom Michael Hastings precies werd vermoord, maar de analisten van GRU vrezen dat hij lucht had gekregen van een nieuwe, binnenkort te verwachten ‘false flag operation’ door de Amerikaanse overheid, zoals de Boston Marathon bombing en 9-11.

Wanneer dringt het tot de politie en militairen door dat ze de verkeerde mensen gehoorzamen, wanneer gaat hun geweten spreken?

bronnen: RT.com, Youwanttoknow, WhatDoesItMean.com e.a.

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in achtergrondinformatie en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op EEN KAT IN NOOD…..

 1. klaasv zegt:

  Fraai stuk weer, Gabriele, alleen kun je de eerste zin precies omdraaien: De mensen die bij de Bilderbergconferentie waren zijn de loopjongens en -meisjes (bokken en geiten :-), koeriers, schoothondjes of hoe je ze ook wil noemen van de heer Obama, een van de machtigste mensen die op aarde rondlopen. Van de laatste zin snap ik de bedoeling niet. Geloof jij in die schimmige complottheorieën die sommigen aanhangen? #dtv 🙂

  • Nee Klaas, het staat er zoals ik bedoel. Uiterlijk mag Obama een uitvoerende macht bezitten, zijn instructies komen van elders. Niet in de laatste plaats van de organisaties die zijn verkiezingscampagne hebben gefinancierd. Voordat hij de eerste keer tot president verkozen werd, was hij op de jaarlijkse Bilderbergconferentie aanwezig en waar ik van uitga: om te worden gewogen en zijn instructies te krijgen.

   Met de laatste zin bedoel ik dat ik hoop dat de ‘zwaardmacht’ na gaat denken over waar ze mee bezig zijn i.p.v. als goed afgerichte herdershonden zich laten opjutten om demonstranten aan te vallen. Wat de demonstranten te zeggen hebben snijdt hout. Helaas komen er ook mensen op af met minder goede bedoelingen, die gewoon een rel willen om hun frustaties te botvieren. Of ze zijn als knokploeg ingehuurd zodat de bobo’s tegenover de politie hun gelijk kunnen ‘bewijzen’. Dat gebeurde ook met voetbalrellen. In een beschaafde samenleving zou je verwachten dat de politie eerst een dialoog met demonstranten aangaan, maar dat zou te gevaarlijk zijn voor de ‘machthebbers’, dus dan meteen maar opjutten zodat ze als hersenloos kanonnenvoer op een massa inhakken.

   • klaasv zegt:

    Politirmensen gaan net als soldaten gewoon tekeer als beesten (of erger…). Verstand op nul, blik op oneindig. Zoals de moffen zeiden: “Befehl ist Befehl” en later met het uiterst zwakke excuus (een non-argument) komen: “Wir haben es nicht gewusst”. Nonsens ontleend aan de Bijbel waarin Jezus reeds zei: “Vergef het hen; zij weten niet wat ze doen”. Dictatoren als Hitler en zijn soortgenoten die na hem kwamen spe(e)l(d)en hier handig op in. Mensen die echt nadenken over de consequenties zoals Snowden (onze held) worden letterlijk monddood gemaakt.

    Denkt Obama niet na? Natuurlijk wel. Hij denkt, net als Rutte, Merkel c.s. gewoon anders dan anderen. Denken slechts aan hun eigen hachje en dat van hun achterban, rijke stinkerds die bang zijn dat hun reputatie en bezittingen teveel in waarde en aanzien dalen. Dat gaat vroeg of laat sowieso gebeuren. Let maar op. Is het niet dankzij Snowden en klokkenluiders die de weg gebaand hebben, dan worden wel anderen wakker om hun stemmen te laten horen tegen de gevestigde wereldorde die denken met ondemocratische middelen het volk onder de duim te houden. Het lijkt wel een soort veredelde slavernij al mag je dat natuurlijk niet zo noemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s