DE ARABISCHE VLUCHTELINGEN ZWENDEL!

creatiefRuim 60 jaar reeds wentelen bepaalde Arabieren zich als volleerde masochisten rond in hun vluchtelingenstatus. Vluchtelingen vanuit Arabische regimes die door o.m. Jordanië, Syrië en andere omliggende landen bij de voordeur van Israël worden gedumpt. Ongewenst  in hun eigen Arabische land, verdreven door dictatoren die geen tegenspraak dulden, dienen ze nu als materiaal om een stuk geschiedenisvervalsing vorm te geven.

De mythe van ‘Palestijns volk’, de onterechte claim als zouden ze van ‘hun’ land verdreven zijn, wordt door velen klakkeloos en kritiekloos overgenomen en de valse beschuldigingen rijzen de pan uit. Maar hiermee wordt een geregisseerd stuk geschiedenisvervalsing griezelige werkelijkheid ten koste van de integriteit van Israël.

Nakba Day is een typisch voorbeeld van geraffineerd uitgewerkte zwendel, An Arab village, at the foot of Mount Tavor, 1877omdat het van A tot Z gelogen is, maar wanneer je de leugen maar vaak genoeg herhaalt beginnen mensen die over te nemen en te verspreiden. En er is geen enkele groepering dan deze zogenaamde ‘vluchtelingen’ die kan beschikken over zo’n enorm wereldwijd verspreid ‘cover up’ huilverhaal. Bij iedere conferentie, bij iedere publicatie en bij iedere gelegenheid staat deze cover-up op de agenda. Het wordt de hoogste tijd om deze leugen te verbrijzelen en de waarachtige feiten te bespreken, die  -zeker vanuit historisch perspectief- heel gemakkelijk te achterhalen zijn. Voor de oplettende lezer geen enkel probleem behalve het risico om door een gehersenspoelde meute te worden uitgescholden, omdat diezelfde meute niet voor schut wil gaan.

Om bij het begin te beginnen: Joden kwamen in kleine getale naar een gebied in Israël, dat toen nog deel was van het Ottomaanse rijk. In die tijd waren er geen Palestijnen, geen Palestina en al helemaal geen Palestijnse identiteit. Er was geen samenhang tussen Arabieren van uit Jordanië, Syrië of Egypte. Maar er kwam een gestadige stroom van allerhande mensen naar dat dunbevolkte gebied. Echter tussen 1831 en 1840 werden veel Egyptenaren door Muhammad Ali (die toentertijd het gebied bezette) naar de Gazastrook verbannen. Pas van 1871 tot 1878 werd het gebied door Britse onderzoekers in kaart gebracht en opgedeeld in 26 nederzettingen: http://nla.gov.au/nla.map-rm1949.

first mapDe Journalist Zeev Galili legt op zijn blog tot in detail uit hoe dit bijna lege gebied zich ontwikkelde van “land zonder mensen voor mensen zonder land”. http://www.zeevgalili.com/english/2009/02/the-big-map-of-the-empty-land

Hij ontdekte dat Haifa bijvoorbeeld een nederzetting was van 440 x 190 m. Niet meer dan dat. De oppervlakte van Jaffa bedroeg 540 x 240 m…….

Meer informatie over de omvang van de kleine nederzettingen kunt u in woord en beeld vinden op  http://www.eretzyisroel.org/~dhershkowitz

Mark Twain, die in 1865 door dit gebied reisde zegt hierover: “….A desolate country whose soil is rich enough, but is given over wholly to weeds… a silent mournful expanse… A desolation is here that not even imagination can grace with the pomp of life and action. We reached Tabor safely… We never saw a human being on the whole route. Palestine sits in sackcloth and ashes… desolate and unlovely… these unpeopled deserts, these rusty mounds of barrenness…that melancholy ruin of Capernaum; this stupid village of Tiberias slumbering under its six funereal plumes of palms”

Daarnaast is er door een delegatie van onderzoekers onder leiding van de BritseKfar Kanna, 1869 Consul James Finn jarenlang onderzoek gedaan in dit gebied met de bijbehorende uitgebreide verslagen. Dit onderzoekteam heeft jarenlang het hele gebied doorkruist, in de lengte en de breedte; elke heuvel, iedere berg en elke nederzetting werd gemeten en in kaart gebracht. Het verslag van hun bevindingen hierover is boven elke twijfel verheven. JamesFinn was van 1845 tot en met 1862 17 jaar lang Brits Consul. Hij schreef over alle bevindingen van dit onderzoek een boekwerk in zes delen en in een slotmemo hierover,dat hij in 1857 aan de Britse Kroon verstuurde, beschreef hij Palestina als de meest lege plek van de regio. (“The Project Gutenberg eBook, Byeways in Palestine, by James Finn”)

Eén van de onderzoekers , Arthur Penrhyn Stanly, zei over de Palestina regio: “mile after mile not a living thing is to be seen.”

Toen de Joden echter naar Palestina trokken en daar van een rotsige woestenij -middels het slaan van putten en het aanleggen van irrigatiewerken– een bloeiend land begonnen te maken, begon in 1925 de Moefti van Jeruzalem een regelrechte haatcampagne tegen de Joden en werden de Arabieren, die voorheen vredig met Joden samenleefden, opgehitst om ze aan te vallen.

Deze informatie is allemaal gemakkelijk te controleren voor degenen die belang hechten aan waarheidsbevinding. Mensen als mw G. Duisenberg en consorten zouden moeten worden aangeklaagd voor verbaal terrorisme middels het verspreiden c.q. in de wereld brengen van leugens, het aanzetten tot zinloze haat, hersenspoeling en het in gevaar brengen van onschuldige mensen.

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in achtergrondinformatie en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s