VIEZE BIJSMAAK!!

bruisend waterAl enige tijd kijk ik niet meer naar het nieuws van de Mainstream media omdat ik dat beschouw als volksverlakkerij van het zuiverste water.  Nieuws als instrument om de beerputtencultuur in stand te houden. Maar soms ontkom je niet aan de nieuwshype die rond bepaalde gebeurtenissen wordt opgeklopt  en een vieze nasmaak achterlaten, maar bovenal veel, heel veel vragen over wat er nu weer aan smerigheid moet worden toegedekt.

Zoals b.v. de aanslag op de Koninklijke familie in Apeldoorn op 30 april 2009. Nu heeft deze familie voor mij al aan glans verloren sinds een Argentijns feestbeest en een gangsterliefje zich vanuit het niets hebben opgewerkt  tot de  ‘status’ van prinses en koningin Beatrix een belangrijk aandeel blijkt te hebben in de Bilderberg-groep.  Wat zat er werkelijk achter deze aanslag en hoe kon het gebeuren dat er zo ‘vrij baan’ was gemaakt voor de zwarte Suzuki Swift van Karst Tate. De tegenstrijdige informatie rond de dader, die voor de camera duidelijk zichtbaar niet levensgevaarlijk was gewond, maar toch opeens dood is. ????

Het ski-ongeluk van Prins Friso, dat juist omgeven is met gebrek aan relevante Friso en familieinformatie maar bol staat van de onwaarschijnlijkheden. Waarbij drie Noorse getuigen stelselmatig worden genegeerd en we feitelijk NIETS te zien krijgen. Friso, die inmiddels al besmet is met geruchten betreffende homo-sexualiteit en pedofilie. ????

De beerputaffaire rond Joris Demmink, die overal ter wereld wordt beschouwd als een superpedofiel maar hardnekkig beschermd blijft door de Nederlandse overheid, terwijl elk gevecht tegen kinderporno en misbruikte kinderen onder het tapijt wordt geschoffeld.

De aankondiging van de komende troonswisseling en de abdicatie van koningin Beatrix. Gevolgd door het plotselinge aftreden van Paus Benedictus en geruchten rond zijn persoon betreffende kindermisbruik. Gaat het hier om ratten die het zinkende schip verlaten.  ????

real bomberEn nu weer die aanslagen tijdens de marathonloop in Boston. Het eerste wat opvalt is dat deze aanslag al is voorspeld in het Illuminatiekaartspel dat in 1991 uitkwam en in 1995 uit de handel werd gehaald. Dan de (amateur)beelden van twee onbekende mannen en het filmpje waarin de tweede dader zich ongeschonden en ongewapend overgeeft om vervolgens meteen te worden neergeschoten. Terwijl de eerste ‘dader’ al is dood geschoten.

En nu ineens is de moord op Marianne Vaatstra opgelost. In eerste instantie was de importantie van de ‘oplossing’ mij ontgaan, maar ook hier riekt het kennelijk naar een cover-up operatie en kwam ik nogmaals tot de ontdekking dat ik niet de enige ben die argwanend tegenover de troonswisseling sta.

http://www.earth-matters.nl/11/7429/verborgen-nieuws/de-troonswisseling

http://www.boublog.nl/20/11/2012/marianne-vaatstra-de-feiten-en-de-bewijslast

Nederland wordt alstublieft wakker!!!!

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in achtergrondinformatie en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s