MIND CONTROL!

!cid_image015Er is op internet nogal wat te doen over mindcontrol door overheid(instanties) middels herprogrammering onder invloed van geestverruimende middelen of elektroshocks. Maar aan de andere kant zie je dat daar heel wat werk voor verzet moet worden en het is verwerpelijk dat dit principe dusdanig interessant is, dat nazi’s hun straf konden ontlopen. Hun methodes met de bijbehorende architecten werden binnengehaald om in Amerika verder te kunnen werken aan datgene waar in Europa miljoenen mensen zich tegen verzet hebben en voor stierven.

http://youtu.be/MSOOK3tocTk CIA mindcontrol

http://youtu.be/NUW-frxo2X4   CIA mindcontrol

Toch is mindcontrol al van alle tijden en mensen schijnen uitermate geschikt hiervoor te zijn. Maar recente onderzoeken tonen aan, dat ook dieren bloot zijn gesteld aan mindcontrol en bepaalde parasieten uitermate bedreven hierin zijn. Ergo het schijnt hun bestaansrecht te zijn.

http://youtu.be/lGSUU3E9ZoM Mindcontrol door parasieten http://youtu.be/Go_LIz7kTok of  http://youtu.be/Go_LIz7kTok

In een artikel op mijn andere blog www.soledadmorena.wordpress.com wijdde ik onlangs al een artikel aan ‘PARASIETEN ALARM’ en ik blijf me verbazen over het feit dat onze medici daar onvoldoende tot geen aandacht aan schenken. http://youtu.be/37FBdHEsCoY

Maar gelukkig is het mogelijk om je tegen deze ongenode gasten te verdedigen met Btamelijk eenvoudige middelen en zegt dat genoeg over onze huidige voedselindustrie. Bestrijding van parasieten http://youtu.be/P1K-mbbLltE en op mijn blog.

MINDCONTROL IS GEWOON OVERAL AANWEZIG, maar wordt gewoon niet als zodanig herkend.  (terwijl sommigen het zelfs als gemakkelijk ervaren om voor zich te laten denken of zo de eigen verantwoordelijkheid te ontlopen)

Om maar ergens te beginnen:

  • Bedrijven zijn druk doende om U aan te zetten allerhande overbodige zaken aan te schaffen; om u van de noodzaak te overtuigen dat u van alles nodig hebt om gelukkig te zijn, erbij te horen….. en zo uw kooplust  te stimuleren.
  • Reclamebureaus maken een studie van het menselijk gedrag, trends en doelgroepen om zo de massa te kunnen bespelen
  • De Media kan middels censuur, geraffineerde opnamen van alles suggereren om haar leugens gemakkelijker als zijnde de waarheid aan u verkopen.
  • Politici  kunnen middels propaganda campagnes en goed hiervoor opgeleide spindoctors  gemakkelijker uw steun krijgen voor zaken die normaliter het daglicht niet kunnen verdragen……………..
  • Fundamentele religies, die middels  hel en verdoemenis, schuld-en-boete hersenspoeling al eeuwenlang het perfecte middel tot massacontrole beheersten.

A. Ambtenaren zijn strikt genomen dienstverlenende mensen in verschillende doelgerichte organisaties. Doch er zijn bepaalde ambtenaren die zichzelf hebben uitgeroepen tot verheven personen die macht over u zouden hebben; halfgoden, die willekeurig kunnen  beslissen of u wel of niet adequaat wordt geholpen. (Van die wezens die je dus stroop om de mond moet smeren, smeergeld moet aanbieden of in de k… dient te kruipen) En u gelooft dat, bent te onzeker om zich te verzetten of beziet het als een gevecht tegen de bierkaai…….

B. Bepaalde leerkrachten die jonge mensen zodanig dienen te kneden dat ze geschikt worden voor de maatschappelijke eenmansworst, maar vooral als toekomstige WERKNEMERS. Leerprogramma’s worden veelal gefinancierd door het bedrijfsleven die hiermee een kweekbak naar eigen ‘beeld en gelijkenis’ creëren.

C. Categorie Ouders, die hun kinderen als eigendom beschouwen en verlangen dat hun nageslacht hún dromen verwezenlijken.

D. Dominante partners binnen een relatie, die hun wederhelft klein houden, uitschelden, soms zelfs slaan, om ZELF maar iets mee te lijken. Of die zich van haver tot gort laten bedienen en dat als normaal ervaren. Of die hun wederhelft manipuleren en voor zich laten rennen vanwege e.o.a. ziekte, handicap of beperking.

samenlevenOok bij bepaalde vriendschappen kun je vraagtekens plaatsen. Ook in die kringen gaat het niet altijd om eerlijk, oprecht gemeende genegenheid. Vriendin omwille van de status der ouders, van egostrelend vereiste tot regelrechte slavernij.

Groepsdruk – collegiale hierarchie – competies – pesterijen ……. 

Angst om niet genoeg te zijn, om niet aardig gevonden te worden, niet serieus genomen, niet slagvaardig genoeg………

Hoeveel mensen moeten onder en met die druk leven terwijl ze zich niet vrij durven of kunnen voelen; zonder dat ze hun stem durven te verheffen om een andersluidende mening te verkondigen. Hoeveel mensen leven feitelijk binnen een vorm van slavernij en voelen zich beheerst door de buurt, de familie, collega’s, vrienden en kennissen. Ervaren onwetende een vorm van mindcontrol.

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in achtergrondinformatie en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s