SINKHOLES!

sinkhole2aHet kan je zomaar gebeuren: zonder enige voorafgaande waarschuwing zakt de grond onder je weg en lig je – met of zonder auto- in een grote kuil, die zich dan vult met grondwater! Dit kan voetgangers en automobilisten overal overkomen. Hier enige gevallen uit China, Texas en Brazilië.

January 15, 2013  – CHINA –

sinkhole3a Inwoners van het stadje Lianyuan in de provincie Hunan in Zuid China hebben de laatste maanden tamelijk voorzichtig moeten lopen. Meer dan 20 ‘sinkholesh’ (spontaan ontstane gaten) deden zich voor sinds afgelopen September waarbij gewoon een gedeelte van de grond letterlijk wegzonk. Deze kuilen, die onderling in grootte verschillen, zijn tijdens hun instorting waar genomen terwijl rivieren in de buurt droog vallen. En er gaat geen enkele waarschuwing aan vooraf. Je weet dus nooit wanneer en waar. Volgens de lokale autoriteiten  moet de reden voor deze spontane verzakkingen gezocht worden in het mijngangen stelsel in het gebied. Het is nog niet bekend welke stappen er zullen worden ondernomen om verdere instorting van de begane grond te voorkomen.

sinkhole4Road Swallows Car – Brazil OMG!!   

Gepubliceerd op 11 jan 2013                                http://youtu.be/JkUvm4KcV7g

Een electricien die van zijn werk naar huis reed kwam met zijn auto in een groot sinkhole terecht, dat plotseling zich manifesteerde  op een weg bij de stad Campo Grande in Brazilië. De wagen werd binnen twee minuten opgesl;okt, maar de chauffeur wist nog op tijd te ontsnappen.

sinkhole6sinkhole5sinkhole-china-swallows-building-debris

Residents angry as Assumption sinkhole continues collapsing

Publicatie d.d. 25 februari 2013 via WWLTV.com        http://youtu.be/a9h1RRIQJv0

sinkhole mapBAYOU CORNE, La. — The Assumption Parish sinkhole lijkt veel op een ademend levend wezen. Meer dan 200 dagen, nadat het plotseling op mysterieuze wijze begon met het ‘verslinden’ van de nabij gelegen moerasgronden, wachten honderden omwonenden op het bevel tot evacuatie.

We krijgen de rekening gepresenteerd voor ons ongebreidelde gewroet in moeder Aarde!

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in achtergrondinformatie en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op SINKHOLES!

  1. Spot on with this write-up, I actually think this web site wants much more consideration. I’ll probably be again to learn far more, thanks for that info.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s