……. OF KOPJE ONDER …

verschil5Kunnen we er nog langer omheen dat we meegesleept worden in elkaar snel opvolgende veranderingen. – Dat we ogenschijnlijk greep verliezen op oude, vertrouwde situaties. – Dat er wereldwijd gewaarschuwd, dan wel aangekondigd wordt dat deze veranderingen onafwendbaar en noodzakelijk zijn. – Dat we tot de ontdekking komen dat wij in een stroomversnelling terecht komen waar we alleen maar in een bepaalde richting kunnen meegaan of anders de boot missen. – Dat we al jaren worden voorgelogen en gemanipuleerd om uiteindelijk te ontdekken dat we ten onrechte mensen en instellingen hebben vertrouwd, die nu als bedriegers, aasgieren en machtwellustelingen door de mand vallen.

Ga zelf op onderzoek uit, loop niet blind achter de vele goeroes en experts aan maar volg altijd je eigen intuïtie. Laat mensen die je verzwakken of slecht behandelen los. Je hebt je energie namelijk hard nodig voor de snelle ontwikkelingen die nu gaan volgen.

http://youtu.be/-RYlAPjyNm8 Message to humanity

http://youtu.be/dZwqQo4_B2E  The Freedom informant network

Voor veel mensen zal dit allemaal wazige praat zijn, totdat ze er zelf mee geconfronteverschil3erd worden. Het wordt tijd dat we ons mobiel en flexibel opstellen, omdat we ons geregeld zullen moeten aanpassen. Het is dan vooral belangrijk dat we ons niet laten meeslepen in geruchten omtrent crises of in het gevoel van zogenaamde chaos of dat we leegte gaan voelen door het wegvallen van de bekende structuren.     Helemaal overvallen door de wereldwijde gebeurtenissen mogen we ook niet stellen want sinds begin 90-er jaren deden deze voorspellingen al de ronde:

Momenteel is in de kosmos een grote verandering gaande die door de wetenschap sinds kort is waargenomen. Vanuit een gebied wat voor de wetenschap thans nog onbekend is verplaatsen zich grote energievelden richting ons planetenstelsel. Deze energievelden zijn heel uitgestrekt en de afstand is niet met menselijke maten te meten. In elk geval zullen zij onze natuurwetten dusdanig beïnvloeden dat de gehele aardse wetenschap voor een kompleet raadsel zal komen te staan.

Je begrijpt dat dit grote gevolgen zal hebben voor ons leven op onze planeet. We moeten rekening houden met een serie vulkaan uitbarstingen, het schuiven van de aardschollen en een veranderende atmosferische druk. Door de opwarming van de aarde (ten gevolge van grote zonne-erupties, die ongeveer 8 jaar zullen aanhouden), de veranderende kracht van het aard- magnetisme en de afnemende rotatiesnelheid, ontstaan er orkanen in het noordelijke deel van de Atlantische oceaan, die te vergelijken zijn met die in het Caribische gebied en de Zuid-Chinese zee. Het passeren van deze energievelden vindt thans plaats (1994 – 2012).

Het is voor de mens een totaal nieuwe fase waar we nu inzitten. Zo zal men contact gaan zoeken met mensen die dezelfde gevoelsafstemming hebben. Hierdoor kunnen zelfs de traditionele familiebanden verbroken worden, omdat men zich gevoelsmatig meer aangetrokken voelt tot diegenen met dezelfde gevoelsafstemming. Dit kan voor velen verdriet veroorzaken.

Deze voorspellingen kwamen enkele jaren na het millennium al naar buiten en beschrijven de situatie zoals deze zich sinds verleden jaar ontwikkelt. Over de gehele wereld vinden vulkaanuitbarstingen en aardbevingen plaats, op diverse plaatsen op de diverse continenten zakt de bodem letterlijk onder iemands voeten weg: ….. alleen u hoort en leest hier niets over!

Inmiddels sluiten mensen zich bij allerhande bewegingen aan zoals the Wayseers:

http://youtu.be/YdpuVjN-7-A  The Wayseer Manifesto (nederlands ondertiteld)

Je ziet dat er sterk op de behoefte van de mens wordt ingespeeld in deze tijd verschil2van ogenschijnlijke chaos. Er zijn allerlei therapieën, sekten, aartsengelen, meesters, Jezussen etc. etc. Pas daarvoor op, want de beste en hoogste meester zit in jezelf, in je hoger Zelf of in dat deel wat men Goddelijk noemt en dat altijd en direct verbonden is met God, licht, kracht, liefde, energie of hoe je het maar noemen wilt. Wanneer je op een gegeven moment niet verder kunt, zal jouw hoger Zelf ervoor zorgen dat je iemand ontmoet of dat je iets leest waardoor je weer verder kan gaan.

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Ter overdenking en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s