N.E.S.A.R.A.

Het werkelijke verhaal achter N.E.S.A.R.A. dat staat voor:

nesaralogo

National Economic Security and Reformation Act
Nationale Economische Veiligheids- en Hervormings Wet.

Overname en her-publicatie van gehele of gedeeltelijke teksten van deze website wordt toegestaan en aangemoedigd, mits met bronvermelding in de vorm van een link naar nesara.be/nl

lees hier meer over nesara            DE homepage van nesara: www.nesara.us

Waarschuwing:
Er is veel disinformatie over Nesara. Hierdoor komt Nesara in een kwaad daglicht te staan en denken veel mensen dat er niks van klopt. Bezoek Nesara.us, voor de juiste informatie over Nesara.

Nesara.com & Nesara.org zijn websites met disinformatie.
De http://www.quatloos.com website is een FBI/CIA DISinformation website aldus bevestigd door verschillende mensen met “intelligence agency connections”
 

N.E.S.A.R.A. is een Amerikaanse wet, die door President Clinton is ondertekend op 10 oktober 2000., vele malen door het Amerikaanse Congres is geratificeerd, maar tot op heden niet is afgekondigd.
Wanneer deze wet van kracht wordt, zal dat grote economische en politieke gevolgen hebben, in de eerste plaats voor de Verenigde Staten van Amerika, maar vervolgens voor de hele wereld, inclusief Nederland. Sinds oktober 2000 worden voortdurende pogingen ondernomen om deze wet af te kondigen ( = in werking te stellen), omdat daardoor in één klap een einde kan worden gemaakt aan alle armoede, onrechtvaardigheid en oorlog op deze planeet.Het klinkt ongelooflijk, maar het is waar: dát is namelijk de enorme impact van deze wet.
Door geen enkele officiële betrokkene, hetzij Congreslid, Bankdirecteur of regeringsleider is ooit openlijk over N.E.S.A.R.A. gesproken, toch bestaat het echt. Het is van het grootste belang dat elke wereldburger kennis neemt van deze wet.
Daarom nu deze Nederlandstalige website. Te vinden bij www.nesara.be en www.nesara.nl

Deze wet geeft Amerikanen de volgende voordelen:

  1. Kwijtschelding van creditcard schulden en hypotheekschulden als remedie voor bankfraude.
  2. Creëert het Treasury Bank systeem in de V.S., die de Federal Reserve in zich opneemt en een nieuw muntstelsel creëert op basis van nieuwe edele metalen.
  3. Herstelt de Grondwet van de V.S.
  4. Vereist het aftreden van Bush en Cheney, die vervangen zullen worden door een Grondwettelijk acceptabele President en Vice-president, totdat er nieuwe verkiezingen worden gehouden ( in 120 dagen).
  5. Vereist dat de plaatsvervangend President onmiddellijk “Vrede”verklaart, alle militaire acties van de V.S. onmiddellijk beëindigt en de troepen naar huis roept.
  6. Het afschaffen van de IRS; een gelijkmatige overheidsbelasting alleen op niet-essentiële “luxe” goederen en vele andere verbeteringen.

Op de site nesara.be/nl treft u aan:

zie ook: http://en.wikipedia.org/wiki/NESARA

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Maatschappelijk en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op N.E.S.A.R.A.

  1. Restaurant Rouget zegt:

    I am not positive the place you’re getting your info, however good topic. I needs to spend a while finding out much more or figuring out more. Thank you for great information I was in search of this information for my mission.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s