OVERHEID ALS CRIMINELE ORGANISATIE!

Steeds meer ga en blijf ik me verbazen over mensen die overijverig struisvogelpolitiek bedrijven en die allemaal dezelfde Mantra blijven herhalen over “dat gebeurt niet in Nederland” of “dat zijn complottheorieën”. Of de ergste aller Mantra’s “je weet niet waar je het over hebt, je moet eerst de zaak onderzoeken”. Niet beseffend dat ze daarmee hun eigen persoonlijk visitekaartje afgeven.

Want je gaat vanzelf op onderzoek uit wanneer je in aanraking komt met diverse onrechtmatigheden. Bovendien zijn er vandaag de dag zoveel mensen die hun nek uitsteken en naar voren komen als klokkenluiders. Natuurlijk verwacht ik niet dat U klakkeloos aanneemt wat ik hier ten berde breng, maar ik wil u dringend aanbevelen om vooral zelf op onderzoek uit te gaan en ben zo vrij om een aanzet te geven over een aantal voor iedere burger belangrijke punten.

  • Onze politie wordt onvoldoende en slecht opgeleid en dit waarschijnlijk met opzet. Indien ze wel goed opgeleid zouden zijn gingen ze zelf nadenken en/of beslissingen nemen. Nu zijn ze ideaal om hersenloos bevelen op te volgen van hogerhand. Onschuldige mensen worden op totaal verkeerde wijze aangepakt en de echte criminelen weten precies hoe ze weg kunnen komen omdat ze over meer kennis beschikken. Bekijk eens de video op: http://www.sdnl.nl/klokkenluiders.htm en klik op de foto van prof. P.Tak.
  • http://www.sdnl.nl/actio-popularis.htm     Het afschaffen van de ‘actio popularis’ het procesrecht ‘van een ieder’   Het recht van een ieder om te procederen werd stiekem afgepakt. En dan blijkt de Wet Openbaarheid van Bestuur ineens ook niet meer te functioneren.

“Om er achter te komen of het afschaffen van de ‘actio popularis’ het procesrecht ‘van een ieder’ wel overeenkomstig de voorgeschreven wettelijke procedure heeft plaatsgevonden hebben wij de Minister van Justitie op grond van de Wet openbaarheid van bestuur om informatie verzocht, die daarover duidelijkheid moet verschaffen. De minister heeft daarop beslist, de verzochte informatie grotendeels niet te willen verstrekken. Daarmee heeft de minister gehandeld in strijd met het Europese verdrag van Aarhus. Daartegen hebben wij bezwaar aangetekend. Onze eis is volledige inzage van de onderliggende stukken, zoals het Europese verdrag van Aarhus lidstaat Nederland dat voorschrijft.

De meest bekende klokkenluider (en ontegenzeggelijk kleurrijk te noemen) is waarschijnlijk Micha Kat. Hij werd op 17 juli j.l. onder vreemde omstandigheden gearresteerd, na een eerdere arrestatie de 25ste  april jl op Schiphol waarna hij werd afgevoerd met de bedoeling om hem weg te frommelen in een GGZ instelling.?? De volgende reactie op Klokkenluiders.nl spreekt voor zich:

“Micha is gisteren van Laos afgereisd naar Nederland. Hij is na aankomst op Schiphol meteen in de kraag gevat en afgevoerd naar een politiecel in Delft! Zo gaat de DICTATORIALE MACHT om met klokkenluiders die opkomen voor het volk en die hun kop nog boven het maaiveld uit durven te steken. Dit is wederom het bewijs dat Micha een ECHTE KLOKKENLUIDER is, en geen faker, wat door een aantal “mensen” werd geroepen de afgelopen dagen (SHAME ON YOU!).

Er is een advocaat ingeschakeld, we hopen van harte dat deze zo spoedig mogelijk contact kan opnemen met Micha! Verder vragen we eenieder die zijn of haar toekomst graag in vrijheid zou willen beleven, in plaats van in gevangenschap, om zich klaar te maken voor acties. THEY DON’T CARE ABOUT US……

MICHA WE ZULLEN JE BLIJVEN STEUNEN, JE BENT EN BLIJFT EEN HELD.

Inmiddels is er een kort geding aangespannen m.b.t. zijn arrestatie van 17 juli jl. 

Het kort geding van Micha Kat is  op 7 augusutus 12.00 rechtbank Den haag. Het is al schandalig en absurd dat het allemaal zo lang moet duren, maar 7 augustus is het dan zo ver. De eis is onmiddellijke vrijlating wegens ongrondwettige en onwetmatige detentie. De gedaagde is het O.M. in de persoon van Nicole Vogelenzang.Waarom verbergt Nicole Vogelenzang haar C.V.

Dit komt niet zomaar uit de lucht vallen want de Nederlandse overheid maakt zich al veel langer schuldig aan het bedrijven van doofpottencultuur. Een zaak die mij en veel anderen al van meet af aan nog steeds niet lekker zit is het gelieg en gedraai rond de Bijlmerramp.

http://www.sdnl.nl/doemvlucht.html     Het liegen over de Bijlmerramp gaat gewoon door De misleiding woekert voort! Ondanks de Bijlmer-enquête van januari 1999.

Het was voor de Nederlandse overheid een ietwat gevaarlijk scenario. Want stel dat er bewijs boven tafel kwam? Men durfde er Den Haag eigenlijk niet aan te denken. Mensen ziek als gevolg van die ramp – bewijsbaar? Een ramp, waar de overheid vervolgens wellicht financieel op aangesproken zou kunnen worden? Dat kon men de Nederlandse belastingbetaler niet aandoen.

http://www.sdnl.nl/aivd-fortuyn.htm     Demonisering gaat gewoon door 

Aangetekende brief op 2 mei aan Pim Fortuyn die pas drie weken later opduikt. BVD-zwendel? Ook hier heeft de overheid een fatsoenlijk onderzoek weten te ondermijnen, blijven veel vragen open en zelfs gedurende de achtervolging van Volkert van der Graaf door zijn chauffeur Hans Smolders werd die tegengewerkt door de politie, terwijl een mogelijke andere schutter het terrein vrijelijk kon verlaten zo’n 20 minuten later!!

http://www.sdnl.nl/quekel.htm  VERZEKERINGSFRAUDE, o.a. DELTA LOYD

Bijna dagelijks leest men tegenwoordig in de krant over de scheve schaatsen van Verzekeraars. Lees maar over de Stichting Toezicht Effectenverkeer (STE). De problemen welke bij programma’s als KASSA, BREEKIJZER, RADAR,  enz, enz over Verzekeraars aan de orde komen.

Momenteel krijgt men in Nederland vaak tot zeer vaak per post volledig geadresseerde aanbiedingen van de Nederlandse Verzekeraars.
De ene aanbieding is nog grootser en mooier als de andere. Men ziet door de bomen het bos niet meer.

Om een goede vergelijking te maken moet men al wel hoogleraar zijn, of uit het verzekeringsvak komen.

Door deze fantastische aanbiedingen wordt je als je erop ingaat slapende rijk, nee schatrijk door al deze grandioze rendementen.

Enzovoorts………….. enzovoorts……………

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in achtergrondinformatie, politiek en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op OVERHEID ALS CRIMINELE ORGANISATIE!

  1. Thanks for every other magnificent post. The place else could anyone get that type of info in such an ideal approach of writing?
    I’ve a presentation subsequent week, and I am at the search for such information.

  2. Thanks for your reaction and all the best with your presentation!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s