ORGONITE!

In een aantal eerdere artikelen ben ik ingegaan op de informatie hoe onze leefwereld wordt misbruikt door overheden en de farmaceutische industrie. Het feit dat onderzoeken ons zoveel gegevens aanleveren stelt ons in de gelegenheid onze stem hiertegen te verheffen. Daarnaast beschikken wij over een aantal mogelijkheden om ons hiertegen te beschermen. Middels vrije energie, die onder meer een reinigende werking kan hebben en waarmee wij eveneens onze levensvoedende natuur kunnen helpen.

Eén van de mogelijkheden om vrije energie te genereren en luchtvervuiling tegen te werken is experimenteren met Organite.

Wat is het?

Orgonite® is een woord dat werd bedacht door Karl Hans Welz voor een product dat hij samenstelde als aanvulling op de technologie van Wilhelm Reich. Hij bezit nu het patent  op de handelsnaam Organite en de omschrijving van het woord Organite mag alleen voor educatieve doeleinden gebruikt worden.

Reich zelf stuitte op een bepaalde energie die hij orgon noemde (ander woord voor levensenergie) en hij ontdekte dat deze kon worden gemanipuleerd middels lagen van metalen en organisch materiaal. Hij gebruikte producten als hout en katoen voor de organische materialen en ijzeren stukken en andere metalen voor de metallieke componenten.

Welt voegde hedendaags materiaal toe als organische component, namelijk polyester giethars. Orgonite® is simpelweg een combinatie van een diversiteit aan geleidende metaal delen die in giethars worden gegoten. Vanwege de verscheidenheid aan metalen kan de energie binnen de organite vrijelijk stromen en het geheel bleek ongelooflijk dynamisch te zijn en zo ontstonden vrij krachtige voorwerpen die de nodige invloed op de omgeving uitoefenen.

Don Croft tilde de toepassingen van Orgonite® naar een hoger niveau doordat hij verschillende kristallen aan de samenstelling toevoegde om de DOR or Dead(ly) ORgone om te zetten in POR ofwel Positive ORgone. Kort samengevat organite voorwerpen kunnen schadelijke stoffen omzetten in positieve energie en de leefomgeving opschonen.

Hoe kan dat?

In hoeverre u dit proces begrijpt hangt af van de wijze waarop u zich verdiept hebt in de werking van onder meer Vrije Energie en in hoeverre u op de hoogte bent van de wetenschappelijke onderzoekingen op dit gebied. Eindelijk is de wetenschap zo ver dat ze (met resultaat) onderzoek heeft gedaan naar de actualiteit van stromende levensenergie en de kennis heeft bestudeerd van o.m. de Sjamanen omtrent de verschillende frequenties in energie rondom ons en in de hele levende natuur.

Inmiddels hebben verschillende groeperingen verder geëxperimenteerd en hun kennis toegevoegd. Maar het is nu mogelijk om een voorwerp te maken dat als een generator kan functioneren en het heeft ook andere namen gekregen: powerbuster of chembuster!
De powerbuster heeft verschillende vormen van orgonite met daarin vooral een vortex uit koperdraad voor de geleiding, zuivering en richting.

Zo trekt de powerbuster vuile/negatieve energie aan en zet deze om in een schone/ positieve energie, ter  bevordering van een gezonde woonomgeving.

Het is een krachtig hulpmiddel voor het neutraliseren van straling zoals, electrostress van EMF (Elektromagnetische straling) vanuit computers, mobiele telefoons, magnetrons, zendmasten, hoogspanningskabels, Wi-Fi, DECT-telefoons, hoogspanningsmasten en alle andere draadloze apparatuur.

 • Het versterkt de werking van o.a. kristallen, symbolen, edelstenen, mineralen.
 • Dus kunnen ze ook worden ingezet voor het neutraliseren van de z.g. chemtrails en nanovezels.

Voordat wij begonnen te experimenteren bereikten ons al zoveel enthousiaste reacties over geslaagde experimenten dat je het gevoel krijgt niet langer meer machteloos te staan tegenover de onverantwoorde bobo’s die onze mooie planeet naar de knoppen helpen.

Vanuit mijn eerdere experimenten met piramidale energie had ik al de ervaring dat het aanbrengen van een vortex uit koper (van top tot bodem uitlopend en met de klok mee gedraaid) een heel belangrijk onderdeel was.

Bij de piramide (met binnenin de vortex) komt de levensenergie door de top binnen en verdwijnt in de bodem, terwijl negatieve energie via de basis terugkeert en door de top wordt afgegeven om te worden getransformeerd.

Het is niet al te moeilijk om zelf een voorwerp of meerdere voorwerpen van orgonite te maken en ermee te experimenteren.

Om te werken hebt u nodig:

 • een veiligheidsbril
 • latexhandschoenen
 • mondkapje
 • verschillende mallen: piramide, kegel, bolvormig of afgeplat zoals muffins
 • silicone spray om te voorkomen dat de giethars aan de mal blijft plakken, tenzij u de hand kunt leggen op siliconen mallen
 • standaard of glazen pot waar de mal ondersteboven in past
 • maatbeker voor de giethars en roerstok
 • aceton om eventueel gemorste giethars te verwijderen

Het is aan te bevelen om buiten te werken op een stabiele (tuin)tafel

Benodigde materialen:

 • Stevig koperdraad voor de vortex
 • Ijzerstukjes of ijzerzaagsel
 • Koperen spijkertjes
 • Aluminium-, metaalzaagsel of wel kleine stukjes
 • Goud- of zilverpoeder
 • Kristal gruis/restanten van bergkristal, rozekwarts of granaat
 • Optioneel: kleine edelsteentjes, vooral hematiet is uitermate geschikt
 • Of amuletten, liefst uit metaal of halfedelsteen
 • Uiteraard giethars met verharder (activator) in de verhouding 2 : 1

U hoeft niet alle opgesomde materialen tegelijkertijd te gebruiken, maar een keuze maken uit de diverse mogelijkheden. Laat gewoon uw gevoel spreken!

Voor de allereerste keer voldoet ook  gewoon een plastic trechter (van binnen bespoten met siliconespray) zoals in het filmpje gedemonstreerd: http://youtu.be/A6OTj4Gi2Ao .

U kunt de powerbuster zelfs als sierstuk ergens neerzetten, maar typisch genoeg geeft de powerbuster zelf aan waar hij moet staan, of u voelt zelf waar die het best tot zijn recht komt.

Meer info kunt u eventueel vinden op:  http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/meelezen/orgonite-en-chembusters/

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in achtergrondinformatie en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

22 reacties op ORGONITE!

 1. miranda zegt:

  Wat fijn,een uitleg om zelf een orgonite te maken;-)thnx Alleen kom ik er maar niet achter waar ik ij
  ■Aluminium-, metaalzaagsel ijzerzaagsel
  ■Goud- of zilverpoeder
  Kristal gruis/restanten van bergkristal, rozekwarts of granaat kan kopen op internet??
  Wie o Wie heeft adressen?
  BVD,
  Greets,
  Miranda

  • Hallo Miranda,
   Het is niet nodig om perse gruis te gebruiken, je kunt ook stukken draad in stukje knippen met een tang of bij een ijzerhandel vragen om restantjes van …. Goud en zilverpoeder kan je vaak verkrijgen via een juwelier, maar het gaat vooral om de vortex van koperdraad.
   Op edelstenenbeurzen kun je vaker doosje met restanten van bergkristal, rozekwarts, granaar, hematiet e.d. kopen. Er zijn regelmatig beurzen door heel Nederland en anders kunnen die je aan adressen helpen waar ze brokken kappen en zodoende restanten verkrijgen. Succes!

 2. Frank zegt:

  Als je ze dan ook nog een tientje geef voor in de personeelspot ben je altijd welkom.

 3. Frank zegt:

  Hoi Miranda,
  Er ging iets niet goed met de vorige reactie.
  Ik ga zelf altijd naar een metaaldraaierij waar ik mijn ijzer, messing, aluminium, brons snippers haal. Dit kost je niets als je het een beetje uitleg, bijv. dat le een kunstenares bent of zo.
  Als je ze dan ook nog een tientje geef voor in de personeelspot ben je altijd welkom.

 4. Shean zegt:

  Dank voor dit artikel, heel duidelijke uitleg om zelf aan de slag te gaan 🙂
  Wat wordt er gebruikt om die verschillende kleuren te krijgen in de hars?

  • Dank voor uw reactie, maar voor de verschillende kleuren gebruik je speciale kleuren voor giethars. Ik heb de blauwe kleur bij ‘De Kwast’ vandaan. Maar iedere winkel die dit soort creatief werkmateriaal verkoopt kan u daaraan helpen

 5. Pingback: ISSS Proudly presents: Orgonite | ISSS Nederland

 6. Dit is op ISSS Nederland herblogden reageerde:
  This is it.

 7. Zoe zegt:

  hallo, waar halen jullie het koperdraad?

 8. Monique zegt:

  Kun je ook een kleur toevoegen? Zo ja wat heb je dan nodig?

 9. Stephanie zegt:

  Hoi Gabriele wat gaaf zeg!!!

  Ik wou dat ik zo creatief was als jij, allemaal kunstwerken. Ik heb onlangs bij http://orgoniteshop.nl een set piramides gekocht en merkte direct de invloed van de Orgonite.

  Ik ben heel benieuwd naar je aankomende kunstwerken!

  Groetjes Stephanie

 10. Caroline zegt:

  Hallo, waar kan ik de piramide gietvorm kopen of bestellen?

  Groetjes,
  Caroline

 11. http://www.metallpulver24.de voor allerlei soorten metaalgranulaten en poeders verzend ook naar Nederland!

 12. jessica zegt:

  kan ik bij jou een mal voor het maken van een piramide kopen

  groetjes jessica

 13. jan pieter zegt:

  Erg mooi. Ik zelf heb ook de stoute schoenen aangetrokken en heb wat gekocht bij orgonite healing webshop in Haarlem. Super! Het voelt alsof de energie in huis enorm goed aanvoelt sinds de grote piramide hier staat.

 14. Indigo zegt:

  Ik zie bij de kwast geen piramide mallen, ben op zoek naar een grote piramide mal, waar kan ik die vinden & bestellen?

 15. jan pieter zegt:

  Volgens mij had die orgonite healing webshop een paar piramide mallen te koop maar die staan niet op de site, je zou haar dan even moeten mailen of ze ze nog heeft. Het adres is http://www.orgonitehealing.nl/webshop/

 16. Op de foto over de draaiing van de vortex lijkt mij deze in tegenstelling tot de tekst juist tegen de klok in. Kijk ik er nu zo raar tegen aan of klopt er hier iets niet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s