WIL DE ÉCHTE JOOD NU OPSTAAN?!

Hebben deze seculiere Joden het verkeerde bord vast, of zitten wij in onze gedachten vastgeroest..?!

Het was voor de schrijver (Guido van www.wantToKnow.nl/ als bron voor dit artikel) een heftige openbaring om het verhaal te schrijven en samen te stellen, met de informatie die hierna volgend is te lezen. In “eerste instantie wist ik me, met m’n steeds heftiger wordende afkeer over het gedrag van ‘Israël’ ten opzichte van de Palestijnen, geen raad. Want hoe konden dit nu de Joden zijn, die zélf zouden moeten weten wat het is om te worden onderdrukt”. “Zijn dit nu de Joden die zélf zo verschrikkelijk te lijden hebben gehad?”

Totdat hij onlangs de presentatie van David Icke mocht bijwonen in Amsterdam en hem de schellen van de ogen vielen.. Wat een openbaring! ‘En ik had het goed.. De Joden die hadden geleden onder het Nazi-regime, ZIJN NIET DE JODEN, die het Palestijnse volk zo afschuwelijk behandelen’.

In een presentatie die aan duidelijkheid niets te wensen overliet, ging David Icke haarfijn in  op het feit, dat de staat Israël, niets te maken heeft met ‘Joden’…

Dat deze  staat oorspronkelijk is opgezet door de Rothschild-’nep-joden’, en dat het vlak ná de Tweede Wereldoorlog vooral de Rockefeller-familie was, die ruimte zag voor haar agenda van overheersing, machtswellust, hebzucht en onderdrukking.

De ‘staat’ Israël is daarmee een tijd de dekmantel geweest voor de agressieve en repressieve methoden van onderdrukking van deze Rothschilds. Maar vergis je niet in hun macht; zij zijn ver vertakt in de wereld. Vooral in de machtsregionen van deze wereld. Bijvoorbeeld de politieke macht in de VS, van oudsher de ‘bondgenoot’ van Israël.

De macht van deze ‘Nep-Joden’ is groot en hun tentakels reiken ver. David Icke is duidelijk in zijn verhaal over deze ‘club’.. Het reikt echter té ver om zijn verhaal hier helemáál uit de doeken te doen ……..

Dank zij een zekere afhankelijkheid van Israël richting Amerika heeft Israël zich vaker voor het karretje van de VS laten spannen. Hoeven we slechts te kijken naar een boek vol voorbeelden van valse vlag-operaties, waarbij de oorlog tegen Egypte als dekmantel fungeert .. waarbij de V.S. duidelijk een eigen agenda hebben.

Hier geven we in dat opzicht graag het voorbeeld uit 1967, waarbij het de bedoeling was de VS in stelling te brengen tégen Egypte, een toenmalig aartsvijand van de ‘staat Israël’.. Een actie die ogenschijnlijk gericht was tégen de VS.. Maar de actie mislukte en liep op ‘niet geplande wijze’ af..! Daarbij was de toenmalige  president van de V.S. Lyndon B. Johnson bereid de levens van Amerikaanse militairen op te offeren.

Het is 8 Juni 1967 en mirage-jets, zónder merktekens (!!), hadden de hele ochtend al om het schip de ‘US Liberty’ gevlogen. Het schip voer in internationale wateren, 15 zeemijlen uit de kust van de Sinaï-woestijn.  34 Amerikaanse opvarenden vonden de dood bij de laffe luchtaanvallen, die rond 14:00 begonnen en méér dan 1 uur duurden.

President Lyndon Johnson en Minister van Defensie Robert McNamara in hun persconferentie over het ‘US Liberty’-incident. Het verhaal is duidelijk: de VS WIST dat ‘Israël’ degene was die deze aanval had uitgevoerd en er werd meteen een verhaal de wereld ingebracht

Maar dan gebeurt er iets bizars.. Het is de ‘US LIBERTY’-ondanks de sterke storingssignalen van de ‘Israëli’ gelukt om een noodsignaal de lucht in te sturen, dat wordt opgepikt door de 6e vloot van de US Navy, die voor de kust van Kreta vaart, z0′n 300 kilometer verderop. De admiraal van deze vloot neemt direct contact op met Washington en krijgt de minister van Defensie Robert McNamara aan de lijn, die op ONVERKLAARBARE WIJZE de opdracht geeft om NIETS te doen! De admiraal krijgt GEEN TOESTEMMING om een reddingsoperatie via de lucht op te zetten..!

De admiraal is niet van plan zijn landgenoten te laten verzuipen en wil de reddingsoperatie dóórzetten. Wat ook gebeurt. Dan wordt hij opnieuw gebeld, nu door de president van de VS, ‘himself’. De uiterst corrupte Lyndon Johnson komt aan de lijn..  “I don’t give a damn if the ship sinks. WE ARE NOT GOING TO EMBARRASS AN ALLY’…! (vert. “Het kan me geen reet schelen of het schip zinkt; WIJ GAAN GEEN BEVRIENDE NATIE TE KIJK ZETTEN”..!). Dat waren de niet mis te verstane woorden van de president van de VS, die -zoals iedereen weet- het stokje had overgenomen van de vermoordde president John F. Kennedy..

Israël heeft toen – waarschijnlijk in opdracht- de ‘schuld’ op zich genomen en verklaard dat piloten de Liberty abusievelijk voor een Egyptisch schip hebben aangezien.

Het gaat vooral om het achterhouden van deze waarheid door met name de main stream media. Zij laten een plaatje zien van één Israël, dat zich moet verdedigen tegen de agressieve Arabische landen. En straks is er ook nog Iran, jeweetwel.., met die atoombom-die-ze-gewoon-aan-het-maken-zijn.. Daarover twijfelt u toch niet, moet je die Ahmedinidjad zien, wat een gluiperd niet..? Dát is het beeld dat de lezer dient te slikken, voor ogen moet krijgen.  Keer op keer.

Maar laten we nu eens kijken naar de uitspraken van échte Joden.. De mensen die om andere mensen geven, sympathiek zijn; Joden zijn, zoals ik ze ook ken, hartelijk, intelligent en warm van hart.

“Mensen (joden) die meegemaakt hebben wat ze hebben meegemaakt, bijvoorbeeld onder Hitler, behoren NOOIT bij anderen te doen, wat hen is overkomen! Fascisme is een schandalige uiting van macht en onderdrukking.”

Auschwitz-overlever Dr Hayo Meijer is duidelijk: “De staat Israël bestaat niet”.

Auschwitz-overlever Dr Hayo Meijer is duidelijk: “De staat Israël bestaat niet”.

Dit zijn de letterlijke woorden van Dr. Hayo Meijer, overlevende van het kamp Auschwitz die zich in de onderstaande documentaire uitspreekt over de weerzinwekkende onderdrukking van het Palestijnse volk.

Hij komt tot de conclusie dat Israël geen Joodse staat is…!!

Israël lijkt inmiddels een schuilplaats geworden te zijn voor de z.g. ‘Zionisten’, waarbij door hen een bijna ondoordringbare ‘camouflage’-net wordt gebruikt. En toch is het vooral aan de ‘leiders van Israël’ te danken dat dit camouflagenet doorzichtig wordt, dat er open plekken komen in dit net, die deze ‘schuilplaats’ openbaren.

Of om met de woorden van deze Auschwitz-overlevende, Dr. Hajo Meyer, te spreken:

“Wat is het verschil in behandeling tussen de wijze waarop  de Palestijnen vandaag de dag zich presenteren en de wijze waarop Nazi-Duitsland de Joden behandelde in de Tweede Wereldoorlog?

Toen de Joden werden vergast in de Tweede Wereldoorlog, zweeg de wereld. Nu de Palestijnen worden vermoord door  Palestijnen, zwijgt de wereld weer. Ik wil de wereld wakker maken, dat WARE Joden dit niet mogen en kunnen tolereren. Het concept van de staat Israël vernietigt de Joodse wereld en het Joodse erfgoed.”

Meijer vertelt uiterst gepassioneerd over zijn afkeur over wat hij allemaal ziet als de morele ineenstorting van de huidige Israëlische gemeenschap én daardoor de wereldwijde Joodse gemeenschap als gehéél.

In zijn persoonlijk observaties, diep doortrokken van zijn emotionele trauma’s opgelopen in de Tweede Wereldoorlog, vergelijkt Meijer zonder enige terughoudendheid, het huidige politieke beleid met de Nazi-vervolgingen van de Duitse Joden van toen.

Iran en de orthodoxe Joden..
Kan het zijn dat er een wereldwijd propagandaverhaal de ronde doet, dat ook jouw visie heeft bezoedeld.. Zeg eens eerlijk, ken jij deze beelden.. De president van Iran, Mahmoud Ahmadinejad die op bezoek gaat bij… Orthodoxe Joden..? Je zou toch zeggen, dat als er íets is dat aan het fundament van de staat ‘Israël’ staat, dat toch wel de orthodoxe Joden zijn.. Toch? Nou dus niet!! Het is het wereldbeeld dat jij voorgeschoteld krijgt van de Joodse staat, waarin voor dit beeld geen plaats is. Kijk naar deze hartelijke ontmoeting tussen Ahmadinejad en deze orthodoxen!

http://youtu.be/7xZM7WOO1-s
Deze volgende YouTube is gemaakt om de Joodse gemeenschap over de hele wereld te laten wéten dat het ‘Judaïsme’ is gekaapt door de valse Zionisten, een ‘club’ die over de hele wereld handelt en haar tentakels uitspreidt.

Deze groep misbruikt de sympathie van Joden over de hele wereld, de sympathie die zij hebben voor één Joodse staat op grond van de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog.

http://youtu.be/I73UtRRSbqg

En misschien is het verhaal zó simpel, dat we het gewoon eigenlijk niet kúnnen geloven. Want vertrouwen we in dit verhaal wel op ons buikgevoel? Op ons gevoel van compassie en medemenselijkheid..?

Of laten we de media dat gevoel bepalen.. De media die voor een groot deel al beheerst worden door dezelfde Rothchilds, dezelfde club die ook achter het oorspronkelijke concept van de ‘staat Israël’ zit..?

Laten we het sentiment dat we hebben voor het lijden van deze ‘zielige-Joodse-mensen-uit-de-Tweede-Wereldoorlog’ gewoon kapen door de Rothchild of de Elite beweging, die dit zelfde gevoel misbruikt?

Als ons nou door Joden zélf wordt verteld, dat ZIJ het er al niet mee eens zijn wat er met de compassie van de wereld over hun ervaringen gebeurt, wie zijn jij en ik dan, om het ‘op te nemen’, vóór het Rothchild concept van een Joodse staat..?

De Joodse staat behoort aan de echte Joden, de echte Israëliërs die in vrede met de Palestijnen kunnen en willen leven. Maar vermoedelijk worden de Palestijnen net zo goed door de Rothchilds opgehitst en de Hamas raketten door de Rothschilds gefinancierd.

bron: You want to know

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in achtergrondinformatie en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op WIL DE ÉCHTE JOOD NU OPSTAAN?!

  1. Thank you for some other great post. The place else could anyone get that kind of info in such an ideal approach of writing? I’ve a presentation subsequent week, and I’m at the look for such information.

  2. Goed artikel. Heb het genoegen gehad Hayo Meijer een aantal malen te ontmoeten bij bijeenkomsten van Een Ander Joods Geluid (EAJG). Wat een geweldig mens! Hij noemde Israel een “kankergezwel”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s