VERKIEZINGEN ??!!??

Afgelopen maandag is het zoveelste kabinet gevallen en dat gaat ons weer een hoop geld kosten. Om van het komende verkiezingscircus nog maar te zwijgen. Hoezo crisis?? Gelooft U er nog in? Overal hebben ze geld voor, behalve voor de belastingbetalers, die wel goed genoeg zijn om  een club ongeloofwaardig geworden politici op hun plaats te zetten – op de pluche nota bene –

De vorige kabinetten hebben er niets, maar dan ook niets van gebakken en de huidige politici zitten vast in een verkeerd denkraam en bestedingspatroon.

Politici KENNEN geen bescheidenheid en nemen ten onrechte aan, dat het volk er voor hen is, i.p.v. andersom. Ze eigenen zich een luxeleventje toe op kosten van de belastingbetaler en declareren onacceptabele onkosten.

Zolang de overheid bakken geld over de balk gooit is wordt de crisis met de dag het ongeloofwaardiger!

De graaicultuur, gouden handdrukken en bonussen vieren nog steeds hoogtij en verspilling van subsidiegelden voor allerlei overbodige instellingen en overlegorganen worden nog met gulle hand verstrekt.

Hoezo Ontwikkelingshulp?? Met *.tig voedsel-banken is Nederland zelf een ontwikkelingsland aan het worden.

We willen meer banen! Er is werk genoeg. Dan maar minder winst of kleinere winstmarges.

Er moet dringend aandelenbelasting komen, om het gokken op de beurs terug te dringen. Het redden van banken moet nu eindelijk eens ophouden.

We moeten af van die overvloed aan managers. Dreigen managers uit te wijken naar het buitenland, vooral niet tegenhouden……. Laat gaan, laat gaan!

De verkiezingskaravaan maakt zich weer op om naar ons toe te komen, maar wordt het niet de hoogste tijd dat WIJ, de kiezers, hen laten weten wat WIJ willen en nodig hebben? Ziedaar het ontwerp van een werkgroep –onder de naam: ‘Platform Kies Pijn’ –  een voorlopig pamflet:

Hoogste tijd om stelling te nemen en afstand te doen van het imago STEMVEE. Ga in discussie met politici, stuur ze een e-mailtje met uw mening en verlanglijstje!

Hoogste tijd om als kiezersvolk een begin te maken met SOLIDARITEIT! Voor een betere toekomst. Want we worden bedonderd waar we bij staan.

Ook het belangrijkste nieuws wordt ons onthouden door TV, Radio en Kranten; de zogenaamde Meanstream Media. Hoort u nog iets over de activiteiten van OCCUPY?

Over acties die her en der in den lande gevoerd worden? Niets! Nada! Niente!

De hactivistengroep Anonymous is er klaar mee en heeft zowel de Nos, als RTL en SBS een waarschuwing gestuurd : http://youtu.be/PZmAYBLzQO4 !!!

Nederland heeft recht op de waarheid, op een fatsoenlijke regering en laten wij ons bij de komende verkiezingen er samen sterk voor maken.

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in politiek en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s