WIJ WORDEN WAKKER!!

Onlangs schreef ik een open brief aan de diverse nieuwsredacties:

Geachte redactie,

Afgelopen 25 maart werd in Rotterdam op grote schaal en op diverse plaatsen actie gevoerd door Occupy Rotterdam tegen ACTA. Getuige de vele filmpjes van omstanders, die op het internet circuleren, kun je rustig spreken van een massale demonstratie. In vele steden, tot zelfs in Berlijn, werd tegen ACTA actie gevoerd! Niets daarvan te horen of te zien bij de meanstreammedia.

Sinds korte tijd voert Drs J. Oldenkamp actie tegen ons zorgstelsel in Nederland met de bedoeling een precedent te scheppen en zijn principiële weigering een zorgverzekering af te sluiten door een Rechter te laten toetsen en zo inzicht te forceren in het tot stand komen van de ons opgelegde zorgpremies. Deze zorgpremie leidt tot betalingsonmacht bij vele Nederlanders en je zou toch zeggen dat dit een ‘hot item’ is!! Niets daarvan te zien op het Nederlandse nieuws.

Geachte redactie, zegt dit iets over het niveau van de doorsnee nieuws redacties of moeten wij als Nederlanders vrezen dat de meanstreammedia onder censuur staan, dan wel een embargo opgelegd hebben gekregen van diverse ‘belanghebbenden’, die eveneens lobbyen binnen de politiek. Mijn vraag hoe onafhankelijk de Nederlandse media feitelijk is wordt steeds prangender.

Uw reactie tegemoet ziende, Hoogachtend,

G. van Doorn ——————–

Op een paar nietszeggende reacties (over teveel aan email etc.etc…) bleef het stil. Maar ik ontving via anderen wel een aantal links die me door verwezen naar o.m. de website van M. Messing:

Marcel Messing (Den Haag,1945) studeerde antropologie, filosofie en vergelijkende godsdienstwetenschap, was o.a.

  • stafdocent en decaan in het Hoger Beroepsonderwijs, wetenschappelijk medewerker van de Bibliotheca Philosophica Hermetica te Amsterdam
  • adviseur van de IKON-televisieserie Via Mystica.
  • Hij is regelmatig te gast bij de radio en medewerker van de tijdschriften InZicht en Prana.
  • Als spreker in binnen- en buitenland staat hij bekend om zijn synthese van oosterse en westerse wijsheid. Hierbij verbindt hij de diepere inzichten van de esoterie met wetenschap, religie, kunst en poëzie.

Van 1991 tot 2001 woonde hij in de Franse Pyreneeën (Ariège), waar hij onderzoek deed naar de geschiedenis van de katharen, excursies begeleidde en verdiepingsweken gaf.

Na zich een aantal jaren grondig verdiept te hebben in de verborgen krachten achter het wereldtoneel, begon hij in te zien dat de (spirituele) evolutie van de mens ernstig wordt bedreigd. Als gevolg daarvan schreef hij in 2006 het boek Worden Wij Wakker? Over de verborgen krachten achter het wereldtoneel. De daarop volgende DVD ‘Wij Worden Wakker’ is inmiddels in acht talen vertaald.

Naast andere onthullende, soms schokkende, artikelen publiceerde hij het hiernavolgende:

De Bilderberg-conferenties is een onthullende studie naar het functioneren van een van de meest intrigerende geheime organisaties ter wereld. Ieder jaar komt in een voor de gelegenheid hermetisch afgesloten luxehotel of resort een stel machtige politici, bankiers, captains of industry, royalty en mediamagnaten bijeen. In het diepste geheim praat dit gezelschap over vraagstukken van politieke, economische en militaire aard, van global warming tot aan terrorisme en van biotechnologie tot aan peak oil.

In 1954 organiseerde de Bilderberg Groep haar eerste bijeenkomst in Hotel De Bilderberg te Oosterbeek. Vandaar de naam. In dit boek wordt uitgebreid aandacht besteed aan de motieven en werkwijze van de initiatiefnemers, waaronder tycoon David Rockefeller, de CIA en prins Bernhard.

De invloed van de Bilderbergers kan niet worden onderschat. Bijvoorbeeld bij de totstandkoming van het kabinet-Balkenende IV speelden drie Bilderbergers een sleutelrol: Maxime Verhagen, Beatrix en de informateur Herman Wijffels.

Tot op heden hebben zo’n tweeduizend personen zich met deze club ingelaten, onder wie wereldleiders als Bill Clinton, Tony Blair, Valéry Giscard d’Estaing en Angela Merkel, figuren uit de Nederlandse en Belgische politiek als Ruud Lubbers, Wim Kok, Bert Koenders en Jean-Luc Dehaene, de kroonprinsen Willem-Alexander en Filip, maar ook prominente journalisten als Ben Knapen (NRC) en Max Boot (The Wall Street Journal).

Voor het eerst schreef een gerenommeerd historicus een monografie over dit geheimzinnige onderwerp. Mede op basis van recent gedeclassificeerd materiaal nemen we kennis van hetgeen de Bilderbergers tijdens hun mysterieuze meetings zoal met elkaar bespreken. Discussies die voor altijd geheim hadden moeten blijven, worden in dit boek onthuld.

Dr. Gerard Aalders is als researcher verbonden aan het NIOD. Hij publiceerde spraakmakende boeken als De affaire-Sanders (1996), Roof (1999) en Leonie (2003). Met een nawoord van Andreas von Bülow, staatssecretaris van Defensie (1976-1980) en minister van Onderzoek en Technologie (1980-1982), beide onder Helmut Schmidt, en net als Schmidt een Bilderberger.

Zie  ( http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M6&s=M25&ss=T58&l=NL ) voor dit artikel op zijn website en van daaruit kunt u ook verder navigeren naar meerdere onthullingen!!

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Maatschappelijk en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s