OORLOG OP INTERNET!

LEGER VOORBEREID OP INTERNETOORLOG

‘Tegenstanders aanpakken op digitale snelweg’

 Kopte de Telegraaf op 12 november jongstleden boven een artikel van Roy Klopper.

Kolonel Hans Folmer wordt de eerste CYBERKOLONEL van ons land. In januari 2012 gaat een nieuw krijgsmachtonderdeel op volle kracht draaien. Met geen ander doel dan zich volledig toe te leggen op het voeren van internetoorlogen.

Wie handig is met het toetsenbord kan oorlogen beïnvloeden’, zo schetst generaal Schnigter het gevaar.  Omdat veel wapensystemen computer gestuurd zijn, worden zij steeds gevoeliger voor aanvallen.

Inmiddels voert het Ministerie van Defensie overleg met het bedrijfsleven en universiteiten om daar haar eerste cycbersoldaten los te weken.

Goh, denk je dan, het werd eens tijd om bepaald volk op internet aan te pakken en gezien de omvang van hun activiteiten kan een oproerpolitie of digitale M.E. geen kwaad. Immers zij kunnen direct aan de slag met het ontmantelen van:

  • Sites met kinderporno
  • Jacht op pedofielen
  • Opsporen van verdachte bezoekers van chatboxes dan wel forums
  • Hackers die pc’s van onschuldige burgers gebruiken als surfboard om hun eigen IP-adres te verhullen
  • en Spammers, die mailboxes, maar ook discussiegroepen en forums belagen met allerhande commerciële boodschappen
  • Oplichters, die mensen naar vervalste banksites sturen om hun rekeningen leeg te kunnen plunderen
  • Oplichters die mensen proberen geld af te zetten door loze beloftes in het vooruitzicht te stellen met mailtjes als:  * U HEBT EEN PRIJS GEWONNEN IN DE …..LOTERIJ;                * MR….IS TESTAMENTAIR EXECUTEUR EN MOET $ 43.000.000,-  NAAR HET BUITENLAND ZIEN TE KRIJGEN, WILT U MEE HELPEN DAN KRIJGT U DE HELFT;    * HET BEDRAG VAN UW BESTELLING IS BINNEN, KUNT U EVEN UW GEGEVENS MAILEN VOOR  AFLEVERING;   * MR ….. IS ER ACHTER GEKOMEN DAT U RECHT HEBT OP E.O.A. TRUST FUND. ALS U EVEN UW GEGEVENS ZOALS NAAM, EMAIL, ADRES EN BEROEP WILT INVULLEN EN OPSTUREN.

Kettingbrieven in de vorm van snoezige PPS-jes kunnen overigens ook dienen om zoveel mogelijk e-mailadressen  te verzamelen. E-mailadressen zijn big business waar goed geld mee valt te verdienen.

Bij het doorsturen van mails is het raadzaam gebruik te maken van BCC functie (Blind Copy), zodat niemand anders de door U ingetypte e-mailadressen kan lezen.

Het leger gaat internet op, maar wanneer militairen zich ergens mee gaan bemoeien, gaat het om wat het leger en de overheid als gevaarlijk bestempelen. De mening van de burger zal nauwelijks meetellen.  Al die criminaliteit die ik hierboven op een rijtje heb gezet zal ze hoogst waarschijnlijk geen snars interesseren. Het gaat om tegenstanders van het regime. Dus alle tegengeluiden en onafhankelijke berichtgeving kunnen in de kiem gesmoord worden. Elders op internet vielen al namen als YouTube, AVAAZ.org en Wikileak. Zij worden gezien als tegenstanders van de overheden!! Internet wordt dan niets meer als een digitale bananenrepubliek!!

Wanneer het hun lukt om servers te intimideren en deze sites uit de lucht te halen dan kan ieder tegengeluid tot zwijgen gebracht worden.

 

Over resoundeffects

Mijn naam is Gabriele van Doorn, ik woon in Heerlen - Parkstad Z.Limburg. * mijn website is te vinden op: www.klank-kleur.nl/ * en U kunt me vinden op: http://nl.linkedin.com/in/gabrielevandoorn
Dit bericht werd geplaatst in Maatschappelijk en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op OORLOG OP INTERNET!

  1. Mee eens! Het lijkt er op alsof een lang voorspeld keerpunt in de ontwikkeling voor de deur staat, helaas. Ik ontwaar tussen de regels steeds meer een trend om de burger als verdacht persoon te zien, in plaats van een persoon om te berschermen. Al wordt het omgekeerde natuurlijk met klem beweerd. Hartelijke groet, Richard

  2. “Inmiddels voert het Ministerie van Defensie overleg met het bedrijfsleven en universiteiten om daar haar eerste cycbersoldaten los te weken.” – Defensie, bedrijfsleven, universiteiten en regering = 1 vriendjesclub? dat heet FASCISME! – (overigens heb ik het idee dat snode plannetjes op internet snel worden ondermijnd door “nobele hackers”, die meer gedrevenheid en creativiteit hebben dan betaalde krachten) Groet, Marco

  3. Op één of andere manier is mijn eerdere antwoord niet op deze site gepubliceerd. In ieder geval dank, stadswandelaars, en laten we als burgers gewoon alert blijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s